Διαφορετική χρήση των sex toys
2017-01-02

Παρακάτω σας παραθέτουμε τρόπους όπου έχουν χρησιμοποιηθεί sex toys από ευρηματικά μυαλά τελείως διαφορετικά από αυτό που προορίζονται...

1) Χρήση προεκτάσεων πέους για να μην "παλαντζάρει" ή κάνει γρατζουνιές σε ξύλινο δάπεδο το κάθισμα της επιλογής σας!

 

2) Πιάστε τις κουρτίνες με βελούδινες χειροπέδες ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ...

 

3) Χρησιμοποιείστε τις αγαπημένες σας πρωκτικές μπάλες ακόμα και για κόσμημα!

 

4) Χρησιμοποιείστε το αγαπημένο σας αυνανιστήρι για να κρατήσετε το αναψυκτικό/ μπύρα σας παγωμένο τους δύσκολους καλοκαιρινούς μήνες, αφού το έχετε αφήσει για λίγο στο ψυγείο/ κατάψυξη!

 

5) Ξεμείνατε από πρόχειρο φελλό ή πώμα για να κλείσετε το κρασί σας; Μία πρωκτική σφήνα μπορεί να σας δώσει τη λύση!

 

6) Αφού τελειώσει το κρασί μπορείτε να συνεχίσετε την ορθή χρήση μιας σφήνας. Ένα λιπαντικό σίγουρα θα σας βοηθήσει σε περίπτωση που η αποχέτευση είναι λίγο μικρότερης διαμέτρου από αυτή της σφήνας!

 

7) Ένας μεγενθυτής/ αντλία πέους γνωρίζατε ότι μπορεί ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ να ξεβουλώσει ένα νεροχύτη; Ρουφάει τα πάντα και το κάνει καλά!

 

8) Το παραπάνω ομοίωμα χεριού εκτός από ιδανικό για fisting είναι και το κατάλληλο μέρος για να φιλοξενήσει τα αγαπημένα σας κοσμήματα!

 

9) Βαρεθήκατε να χάνετε τα γυαλιά σας ή να ψάχνετε μέρος να τα ακουμπήσετε. Τα πιαστράκια θηλών μπορούν πολύ εύκολα να σας βοηθήσουν!

 

10) Το αγαπημένο σας ομοίωμα πέους με βεντούζα μπορεί να βοηθήσει σχεδόν οπουδήποτε!

 

11) Ακόμα και σαν στοπ πόρτας...

 

12) Βαρεθήκατε να ακουμπάτε τις πετσέτες αριστερά και δεξιά; Απλά σπρώξτε τη μία άκρη της πετσέτες μέσα στο ομοίωμα αιδοίου.....