7 συμβουλές για "κορυφαία" γυναικεία αυτοϊκανοποίηση
2019-02-17

Ανακαλύψτε το σημείο G σας

γυναικεια αυτοϊκανοποιηση

Όταν έχετε διάθεση για σεξουαλικά παιχνίδια, αρχίστε την εξερεύνηση και δεν θα το μετανιώσετε! Το σημείο G Βρίσκεται στο επάνω τοίχωμα του κόλπου, σε βάθος περίπου 5 εκατοστών αν και η απόσταση ποικίλει από γυναίκα σε γυναίκα. Όταν είστε ερεθισμένη, το σημείο διογκώνεται και μπορεί να προκαλέσει πιο γρήγορο και έντονο οργασμό.

Υπάρχουν δονητές G-spot που θα βοηθήσουν πολύ σε αυτή την εξερεύνηση, μπορείτε όμως να πειραματιστείτε και μόνη: έχοντας την παλάμη προς τα κάτω, βάζετε 2 δάχτυλα στον κόλπο σας και στρέψτε τα δάχτυλα προς τα πίσω. Όταν αισθανθείτε μια έντονη διέγερση, βρήκατε το θησαυρό!


Η αυτοϊκανοποίηση θέλει πειραματισμό

Ισχύει ότι η κλειτορίδα και το σημείο G είναι το επίκεντρο στην αναζήτηση του οργασμού αλλά είναι γεγονός ότι αν συμμετέχει όλο το σώμα σας, η εμπειρία θα είναι πιο έντονη και ισχυρή. Σαν να το έκανε ο σύντροφός σας, αναζητήστε σημεία ερεθισμού και ευχαρίστησης σε όλο σας το σώμα δίνοντας προσοχή στο στήθος, τους γοφούς και ότι άλλο σας υποδυκνύει το ένστικτό σας.

Τη στιγμή του οργασμού...

Κρατώντας τα πόδια ενωμένα κατά τη διάρκεια του οργασμού - είτε προκλήθηκε από αυτοϊκανοποίηση είτε από σεξουαλική επαφή, αυξάνετε τη διέγερση και μεγιστοποιείτε την ικανοποίηση! Μην το κάνετε πριν πλησιάσετε τον οργασμό όμως, γιατί θα δυσκολευτείτε να ολοκληρώσετε.

Μια φαντασίωση είναι το καλύτερο βοήθημα

Ο εγκέφαλός μας μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα όσο τίποτε άλλο και δικαιολογημένα, λένε ότι είναι το μεγαλύτερο σεξουαλικό μας όργανο...
Αν βυθιστούμε σε μια σεξουαλική φαντασίωση και βιώσουμε στο 100% τη στιγμή της αυτοικανοποίησης και της ευχαρίστησης που προσφέρει, η εμπειρία θα είναι πιο δυνατή και ο οργασμός θα έρθει πιο γρήγορα.

Χρησιμοποιήστε λιπαντικό

Βεβαιωθείτε ότι επιλέξατε ένα λιπαντικό που ταιριάζει στο σώμα και τις ιδιαιτερότητές του και θα ανακαλύψετε ότι μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε στον οργασμό πιο γρήγορα. Αν έχετε ιστορικό κολπίτιδας ή άλλων μολύνσεων, το πιο πιθανό είναι ότι θα σας ταιριάξει καλύτερα ένα πιο φυσικό λιπαντικό με βάση το νερό που έχει λιγότερα συστατικά που μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμούς.

Βρείτε το δικό σας ερωτικό παιχνίδι

Ξέρουμε ότι οι γυναικείες επιθυμίες μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές και προσπαθούμε να προσφέρουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία από γυναικεία ερωτικά παιχνίδια. Εσείς, μπορείτε απλά να δοκιμάσετε κάποια από αυτά για να ανακαλύψετε το είδος, το υλικό και την αίσθηση που απολαμβάνετε περισσότερο. Αν δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε, μην ντραπείτε να ρωτήσετε, οι άνθρωποι του Ola4U είναι εδώ για να σας βοηθήσουν.

Παιχνίδια στο νερό

ερωτικα παιχνιδια στο νερο

Το χλιαρό νερό θα βοηθήσει να χαλαρώσει το σώμα και το μυαλό πολύ γρήγορα και βέβαια, υπάρχει τεράστια γκάμα από sex toys που είναι ιδανικά για τέτοιου είδους παιχνίδια!
Υπάρχουν ακόμα και ερωτικά παιχνίδια φτιαγμένα ακριβώς για αυτές τις συνθήκες, όπως αδιάβροχοι δονητές ή κολπικές μπάλες με δόνηση, ομοιώματα πέους / dildo με βεντούζα...

Αν λοιπόν θέλετε να ...πάρετε την ικανοποίησή σας στα χέρια σας, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, ώστε να σας λύσουμε κάθε απορία και να σας βοηθήσουμε να παίξετε με τις καλύτερες προδιαγραφές!