Μήνυμα ευθύνης σχετικά με την εξέλιξη του "Covid19"...
2020-03-20

#OrderOnlineOla4U #SexShop #Ola4u

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το φυσικό μας κατάστημα αλλά και οι υπηρεσίες του #Ola4U, όπως οι άμεσες παραδόσεις προϊόντων εντός 24ωρών σε όλη την Ελλάδα, η αυθημερόν παράδοση εντός Αττικής κατόπιν συνεννόησης και οποιαδήποτε είδους επικοινωνία ή σχετική πληροφορία, εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά τηρώντας πάντα τους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής!

Επίσης τα ACS Pickup Stores, (Καταστήματα παραλαβής Courier ACS) παραμένουν ανοιχτά για παραλαβή από εκεί, έχουν επανέλθει πλήρως οι χρόνοι παράδοσης εμπορευμάτων αλλά και η άμεση διανομή τους με παράδοση στην είσοδο του διαμερίσματος!

Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για αποφυγή συνωστισμού στα καταστήματα παραλαβής, όπου ο μέγιστος αριθμός ατόμων που επιτρέπεται εσωτερικά του καταστήματος είναι περιορισμένος και τηρείται η απόσταση των 2 μέτρων μεταξύ πελατών και υπαλλήλων. Η αναμονή γίνεται εκτός του καταστήματος.

Παράλληλα, το κατάστημα μας λειτουργεί κανονικά με απαραίτητη προυπόθεση για την είσοδο σας τη χρήση μάσκας!
Εχουν προγραμματιστεί καθαρισμοί και απολυμάνσεις σε καθημερινή βάση στον χώρο μας!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την κατανόηση που δείχνετε τις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές αυτής της περιόδου.
Από πλευράς μας, με αισιοδοξία, αποφασιστικότητα και ένα μεγάλο φωτεινό χαμόγελο, παραμένουμε πάντα δίπλα σας συνεχίζοντας να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, πάντα με απόλυτη διακριτικότητα, ψυχραιμία και υπευθυνότητα, προτείνοντας σας δημιουργικούς τρόπους αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου σας.

#Ola4U

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Με εκτίμηση,
H ομάδα του Ola4U
Τηλέφωνο: 210-6754958
Γρηγορίου Ξενοπούλου 3,
Νέο Ψυχικό, 15451,
Αθήνα, 1ος όροφος.