Μήνυμα ευθύνης σχετικά με την εξέλιξη του "Covid19"...

περισσότερα...λιγότερα...

Μήνυμα ευθύνης σχετικά με την εξέλιξη του "Covid19"...

#Covid19 #SexShop #Ola4u

Έχοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων μας αλλά και τον πελατών τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να σας έχουμε κοντά μας με ασφάλεια συνεχίζοντας να προσφέρουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μας!

Οι υπηρεσίες του #Ola4U, όπως οι άμεσες παραδόσεις προϊόντων εντός 24ωρών σε όλη την Ελλάδα, η αυθημερόν παράδοση εντός Αττικής και οποιαδήποτε είδους επικοινωνία ή σχετική πληροφορία, εξακολουθούν να εκτελούνται κανονικά τηρώντας πάντα τους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα ACS Pickup Stores, (Καταστήματα παραλαβής ACS) παραμένουν ανοιχτά για την παράδοση εμπορευμάτων, όπως επίσης και η άμεση διανομή εμπορευμάτων με παράδοση στην είσοδο του διαμερίσματος!

Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για αποφυγή συνωστισμού στα καταστήματα παραλαβής, όπου ο μέγιστος αριθμός ατόμων που επιτρέπεται εσωτερικά του καταστήματος είναι 2 και τηρείται η απόσταση των 2 μέτρων μεταξύ πελατών και υπαλλήλων. Η αναμονή γίνεται εκτός του καταστήματος.

Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί καθαρισμοί και απολυμάνσεις σε καθημερινή βάση στον χώρο μας!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την κατανόηση που δείχνετε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές αυτής της περιόδου.
Από πλευράς μας, με αισιοδοξία, αποφασιστικότητα και ένα μεγάλο φωτεινό χαμόγελο, παραμένουμε πάντα δίπλα σας συνεχίζοντας να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, πάντα με απόλυτη διακριτικότητα, ψυχραιμία και υπευθυνότητα, προτείνοντας σας δημιουργικούς τρόπους αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου στο σπίτι σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Με εκτίμηση,
H ομάδα του Ola4U
Τηλέφωνο: 210-6754958
Γρηγορίου Ξενοπούλου 3,
Νέο Ψυχικό, 15451,
Αθήνα, 1ος όροφος.

Διαβάστε επίσης

  Ερωτικά λιπαντικά! Αλήθεια πως θα μπορούσαν να αλλάξουν την ερωτική σας ζωή;

  Όσοι χρησιμοποιούν λιπαντικά απολαμβάνουν πολύ περισσότερο το sex! Τόσο απλά! Τα λιπαντικά μειώνουν την ενοχλητική τριβή κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης, γεγονός που οδηγεί σε μία πολύ πιο ευχάριστη και άκρως διεγερτική εμπειρία! Με ή χωρίς ερωτικά παιχνίδια το σεξ γίνεται αισθητά πιο απολαυστικό με την χρήση λιπαντικών!

  Δονητής, μια... απολαυστική ιστορική αναδρομή

  Άραγε, ανακαλύφθηκε από την Κλεοπάτρα, περισσότερα από 2000 χρόνια πριν ή το 1800 από κάποιο γιατρό, στα πλαίσια της θεραπείας της υστερίας, επειδή κουράστηκε να φέρνει σε οργασμό γυναίκες με... άλλο τρόπο;

  7 συμβουλές για "κορυφαία" γυναικεία αυτοϊκανοποίηση

  Ανακαλύψτε το σημείο G σας Όταν έχετε διάθεση για σεξουαλικά παιχνίδια, αρχίστε την εξερεύνηση και δεν θα το μετανιώσετε! Το σημείο G Βρίσκεται στο επάνω τοίχωμα του κόλπου, σε βάθος περίπου 5 εκατοστών αν και η απόσταση ποικίλει από γυναίκα σε γυναίκα. Όταν είστε ερεθισμένη, το σημείο διογκώνεται και μπορεί να προκαλέσει πιο γρήγορο και έντονο οργασμό.

  Ασκήσεις και πληροφορίες για μεγέθυνση του πέους

  Περίπου το 75% των αντρών εύχονται να είχαν μεγαλύτερα πέη. Ίσως βέβαια δεν γνωρίζουν ότι το γυναικείο αιδοίο έχει προσαρμοστική ικανότητα και όπως διαβεβαιώνουν οι ειδικοί, το μέγεθος δεν μετράει πάντα. Αν παρόλα αυτά για να νιώθετε καλύτερα θέλετε να προσπαθήσετε να το βελτιώσετε, υπάρχουν τρόποι!

  To Chip του sex

  Ένα ηλεκτρονικό «σεξ τσιπ» που προκαλεί τη διέγερση και προσαρμόζεται στον εγκέφαλο ανέπτυξαν οι επιστήμονες πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Το "τσιπ του σεξ", όπως έχει ονομαστεί, θα διεγείρει μια περιοχή του εγκεφαλικού φλοιού, ακριβώς πίσω από τα μάτια, η οποία συνδέεται με τα αισθήματα απόλαυσης από το σεξ και το φαγητό...