Μήνυμα ευθύνης σχετικά με την εξέλιξη του "Covid19"...

περισσότερα...λιγότερα...

Μήνυμα ευθύνης σχετικά με την εξέλιξη του "Covid19"...

Covid19 Sex Shop Ola4u

Έχοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων μας αλλά και τον πελατών τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να σας έχουμε κοντά μας με ασφάλεια συνεχίζοντας να προσφέρουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μας!

Οι υπηρεσίες του Sex Shop #Ola4U, όπως οι άμεσες παραδόσεις προϊόντων εντός 24ωρών σε όλη την Ελλάδα, η αυθημερόν παράδοση εντός Αττικής και οποιαδήποτε είδους επικοινωνία ή σχετική πληροφορία, εξακολουθούν να εκτελούνται κανονικά τηρώντας πάντα τους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα ACS Pickup Stores, (Καταστήματα παραλαβής ACS) παραμένουν ανοιχτά για την παράδοση εμπορευμάτων, όπως επίσης και η άμεση διανομή εμπορευμάτων με παράδοση στην είσοδο του διαμερίσματος!

Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για αποφυγή συνωστισμού στα καταστήματα παραλαβής, όπου ο μέγιστος αριθμός ατόμων που επιτρέπεται εσωτερικά του καταστήματος είναι 2 και τηρείται η απόσταση των 2 μέτρων μεταξύ πελατών και υπαλλήλων. Η αναμονή γίνεται εκτός του καταστήματος.

Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί καθαρισμοί και απολυμάνσεις σε καθημερινή βάση στον χώρο μας!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την κατανόηση που δείχνετε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές αυτής της περιόδου.
Από πλευράς μας, με αισιοδοξία, αποφασιστικότητα και ένα μεγάλο φωτεινό χαμόγελο, παραμένουμε πάντα δίπλα σας συνεχίζοντας να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, πάντα με απόλυτη διακριτικότητα, ψυχραιμία και υπευθυνότητα, προτείνοντας σας δημιουργικούς τρόπους αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου στο σπίτι σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Με εκτίμηση,
H ομάδα του Ola4U

Τηλέφωνο: 2106754958
Γρηγορίου Ξενοπούλου 3,
Νέο Ψυχικό, 15451,
Αθήνα, 1ος όροφος.

Διαβάστε επίσης