ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

Οι προστατικοί δονητές είναι ειδικά σχεδιασμένοι ώστε να βρίσκουν με ακρίβεια τον προστάτη και να τον διεγείρουν προσφέροντας την απόλυτη ικανοποίηση!

Είναι άλλωστε αποδεδειγμένο ότι ένας άνδρας μπορεί να βιώσει τον απόλυτο οργασμό μέσω της διέγερσης του προστάτη. Η διέγερση του προστάτη μπορεί επίσης να γίνει και για θεραπευτικούς σκοπούς. Επιλέξτε το σχήμα, τις διαστάσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά και απολαύστε την απόλυτη διέγερση!

περισσότερα...λιγότερα...

Φίλτρα Εκκαθάριση όλων

Φιλτράρισμα κατά

Εύρος τιμής (€)

 • 9,00 € - 250,00 €

-

Μήκος (cm):

 • 7cm - 20cm

Διάμετρος (cm):

 • 2cm - 5cm

Υλικό:

Χρώμα:

Τροφοδοσία:

Blog Categories

Blog Categories

91 προϊόντα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 91

Ενεργά φίλτρα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 91

FAQs

 • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΙΚΟΙ MASSAGERS;

  Ο διεγερτής προστάτη είναι ένα σεξουαλικό παιχνίδι που έχει ειδικά σχεδιαστεί για να διεγείρει τον αδένα του προστάτη, ο οποίος βρίσκεται μέσα στο ορθό και μπορεί να προσφέρει έντονη σεξουαλική απόλαυση στον άντρα.

  Οι προστατικοί δονητές διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη και μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά, όπως σιλικόνη, μέταλλο και πλαστικό. Είναι συνήθως σχεδιασμένα με καμπύλο σχήμα που τους επιτρέπει να φτάνουν στον αδένα του προστάτη και μπορεί επίσης να διαθέτουν διαφορετική υφή στην επιφάνεια τους ή δονήσεις για πρόσθετη διέγερση.

 • ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ;

  Το μασάζ του προστάτη μπορεί να προσφέρει μια ποικιλία από οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένης σεξουαλικής ευχαρίστησης, της βελτιωμένης υγείας του προστάτη αλλά και της συνολικής σεξουαλικής υγείας.

  Οι ευαίσθητες νευρικές απολήξεις στον αδένα του προστάτη μπορούν να χαρίσουν έντονες αισθήσεις κατά τη χρήση, οδηγώντας σε αυξημένη διέγερση και ισχυρότερους οργασμούς. Επιπλέον, πολλοί προστατικοί massagers διαθέτουν πρόσθετες υφές ή δονήσεις για ακόμα  μεγαλύτερη διέγερση και πιο έντονη απόλαυση.

  Η διέγερση του προστάτη μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση της υγείας του προστάτη. Το τακτικό μασάζ του προστάτη μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ροής του αίματος στον αδένα, μειώνοντας τον κίνδυνο φλεγμονής ή μόλυνσης. Επιπλέον, ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι το τακτικό μασάζ του προστάτη μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του προστάτη.

 • ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΚΟΣ MASSAGER;

  Για να χρησιμοποιήσετε έναν προστατικό massager, είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόσετε άφθονο λιπαντικό στο παιχνίδι αλλά και στον πρωκτό. Στην συνέχεια εισάγετε απαλά τον διεγερτή στον πρωκτό, κάμπτοντάς το προς το μπροστινό μέρος του σώματος για να φτάσετε στον αδένα του προστάτη. Μόλις ο massager είναι στη θέση του, μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικές θέσεις και κινήσεις για να ανακαλύψετε αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε μεγαλύτερη διέγερση.

  Οι massagers προστάτη μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια ενός σόλο παιχνιδιού ή κατά τη διάρκεια του σεξ με σύντροφο και μπορούν να προσφέρουν την απόλυτη σεξουαλική απόλαυση όταν χρησιμοποιούνται σωστά. Είναι σημαντικό να μην υπερβαίνετε τα όρια και να ακούτε το σώμα σας κατά τη διάρκεια της χρήσης ώστε να σταματάτε αμέσως εάν αισθανθείτε πόνο ή δυσφορία.

 • ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΚΟ MASSAGER;

  Η συχνότητα στο μασάζ του προστάτη μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις και τις ατομικές ανησυχίες για την υγεία. Ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να επιλέξουν να χρησιμοποιούν έναν προστατικό διεγερτή καθημερινά, ενώ άλλοι μπορεί να το χρησιμοποιούν μόνο περιστασιακά.

 • ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΙΚΟΙ MASSAGERS;

  Οι προστατικοί massagers μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά, όπως σιλικόνη, μέταλλο, TPE, PVC ή πλαστικό. Είναι πολύ σημαντικό όταν είναι να επιλέξετε έναν διεγερτή προστάτη να ελέγξετε ότι είναι κατασκευασμένος από ασφαλή υλικά προς το σώμα και να μπορεί να καθαρίζεται και να απολυμαίνεται εύκολα.

  Η σιλικόνη είναι ένα δημοφιλές υλικό στην κατασκευή προστατικών massagers, καθώς είναι ασφαλές υλικό προς το σώμα, μη πορώδες και αποστειρώνεται εύκολα. Τα μεταλλικά είναι επίσης δημοφιλή, καθώς μπορούν να παρέχουν πρόσθετο βάρος και παιχνίδι θερμοκρασιών.
  Είναι σημαντικό να αποφεύγετε υλικά που είναι πορώδη, καθώς μπορούν να φιλοξενήσουν βακτήρια και να είναι πιο δύσκολο να καθαριστούν.

 • ΤΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΚΟ MASSGER ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ;

  Όταν χρησιμοποιείτε κάποιον προστατικό massager, είναι σημαντικό να επιλέγετε τον σωστό τύπο λιπαντικού για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή και απολαυστική εμπειρία. Υπάρχουν διάφοροι τύποι λιπαντικών, όπως σιλικόνης, με βάση το νερό, υβριδικά και με βάση το λάδι. Ο τύπος λιπαντικού που θα επιλέξετε εξαρτάται από το υλικό του massager, καθώς και από τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

  Για massager κατασκευασμένο από σιλικόνη, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε λιπαντικό με βάση το νερό. Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη μπορεί να αντιδράσουν με το υλικό του διεγερτή και να προκαλέσουν τη αλλοίωση του με την πάροδο του χρόνου. Τα λιπαντικά με βάση το νερό είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική επιλογή, παρέχοντας ικανοποιητική λίπανση χωρίς να καταστρέφουν το παιχνίδι.

  Για massager κατασκευασμένο από μέταλλο ή γυαλί, ένα λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη προσφέρουν μακράς διάρκειας λίπανση και μια γλιστερή αίσθηση, καθιστώντας τα μια δημοφιλή επιλογή για όσους επιθυμούν πιο έντονες αισθήσεις. Είναι επίσης ασφαλή για χρήση με παιχνίδια χωρίς σιλικόνη, καθώς δεν θα προκαλέσουν ζημιά ή δεν θα αλλοιώσουν το υλικό.

  Για massager κατασκευασμένο από πλαστικό ή καουτσούκ, τα λιπαντικά με βάση το νερό είναι μια καλή επιλογή. Τα πλαστικά και λαστιχένια παιχνίδια μπορεί να είναι πιο πορώδη από άλλα υλικά, γεγονός που τα καθιστά πιο επιρρεπή στο να φιλοξενήσουν βακτήρια. Τα λιπαντικά με βάση το νερό καθαρίζονται και απολυμαίνονται εύκολα, καθιστώντας τα μια καλή επιλογή για αυτούς τους τύπους παιχνιδιών.

  Τα λιπαντικά με βάση το λάδι πρέπει γενικά να αποφεύγονται με όλους τους τύπους των προστατικών massagers. Μπορεί να καταστρέψουν το υλικό του διεγερτή και μπορεί να είναι δύσκολο να καθαριστούν. Επιπλέον, τα λιπαντικά με βάση το λάδι μπορεί να οδηγήσουν σε μολύνσεις ή ερεθισμούς, καθιστώντας τα μια λιγότερο ιδανική επιλογή στο σεξουαλικό παιχνίδι.