XXL ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ

XXL ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ

Θεωρείτε ότι είστε αρκετά έμπειροι και μπορείτε να διαχειριστείτε ομοιώματα πέους διαστάσεων XXL; Τότε σίγουρα θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά σ΄αυτήν την κατηγορία. Επιλέξτε τις διαστάσεις που πραγματικά μπορείτε να ανταποκριθείτε, το υλικό κατασκευής, το χρώμα και δοκιμάστε τα όρια σας!

Σίγουρα θα χρειαστείτε ένα λιπαντικό το οποίο θα πρέπει να προσφέρει μια πολύ καλή λίπανση και για τον λόγο αυτό θα προτείναμε να επιλέξετε μεταξύ λιπαντικών πούδραςλιπαντικών λαδιού ή κάποιου αναισθητικού λιπαντικού για ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση και άνεση!

περισσότερα...λιγότερα...

Φίλτρα Εκκαθάριση όλων

Φιλτράρισμα κατά

Κατασκευαστής

Εύρος τιμής (€)

 • 32,00 € - 170,00 €

-

Μήκος (cm):

 • 14cm - 48cm

Διάμετρος (cm):

 • 4cm - 13cm

Υλικό:

Χρώμα:

Blog Categories

Blog Categories

49 προϊόντα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 49

Ενεργά φίλτρα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 49

FAQs

 • Τι είναι τα XXL Dildos και γιατί είναι τόσο δημοφιλή;

  Τα XXL ομοιώματα έχουν να κάνουν με ερωτικά παιχνίδια τα οποία είναι αρκετά μεγαλύτερα από το μέσο μέγεθος. Μπορεί να έχουν σχήμα ρεαλιστικού πέους ή κάποιο εντελώς απροσδιόριστο σχήμα και είναι πολύ δημοφιλή επειδή ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες φαντασιώσεις και ανάγκες προσφέροντας ξεχωριστές εμπειρίες.
  Κάποιος μπορεί να τα επιλέξει ένα XXL dildo για διάφορους λόγους, όπως για παράδειγμα να βιώσει μια μοναδική αίσθηση κι εμπειρία, να αναζητήσει μια νέα πρόκληση ή να στοχεύσει απλά στην προσωπική του ικανοποίηση κι ευχαρίστηση.

 • Πώς να επιλέξετε το σωστό XXL ομοίωμα;

  Η επιλογή του σωστού XXL ομοιώματος εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.
  Πρώτον: Αποφασίστε για το υλικό κατασκευής. Η σιλικόνη ως υλικό είναι πολύ πιο δημοφιλής για τις ιδιότητες της, αλλά χρησιμοποιούνται επίσης κι άλλα υλικά όπως rubber, PVC blends ή και γυαλί ακόμα σε κάποιες περιπτώσεις.
  Δεύτερον: εξετάστε το σχήμα και την υφή- μερικοί άνθρωποι προτιμούν τα λεία παιχνίδια, ενώ άλλοι απολαμβάνουν εκείνα με ραβδώσεις ή εξογκώματα.
  Το μέγεθος είναι επίσης πολύ βασικό και κρίσιμο. Ξεκινήστε με ένα μέγεθος με το οποίο αισθάνεστε άνετα και προχωρήστε σε μεγαλύτερα μεγέθη μόνο όταν αποκτήσετε την ανάλογη εμπειρία και ανακαλύψετε τα όρια σας.

 • Υπάρχουν ζητήματα ασφαλείας κατά τη χρήση ενός XXL ομοιώματος;

  Ναι, η ασφάλεια είναι απαραίτητη όταν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε σεξουαλικό παιχνίδι, ιδιαιτέρως ομοιώματα XXL.
  Λόγω του μεγέθους τους, τα συγκεκριμένα ερωτικά παιχνίδια απαιτούν άφθονη λίπανση για άνετη χρήση.
  Ξεκινήστε αργά και προχωρήστε μόνο αν αισθάνεστε έτοιμοι. Είναι πολύ σημαντικό να ακούτε το σώμα σας για να αποφύγετε τη δυσφορία ή τον τραυματισμό. Σταματήστε αν αισθανθείτε πόνο. Επίσης, η καθαριότητα είναι το κλειδί. Καθαρίζετε πάντα τα παιχνίδια σας πριν και μετά τη χρήση και να τα αποθηκεύετε σε καθαρό, στεγνό μέρος.

 • Πώς μπορώ να βελτιώσω την εμπειρία της χρήσης ενός XXL Ομοιώματος;

  Η χρήση ενός XXL ομοιώματος και η συνολική εμπειρία μπορεί να βελτιωθεί με διάφορους τρόπους.
  Πρώτον: βεβαιωθείτε ότι είστε χαλαροί και άνετοι. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με τον καθορισμό της διάθεσης, την εξασφάλιση της ιδιωτικότητας ή την ενασχόληση με άλλες σεξουαλικές δραστηριότητες πρώτα.
  Δεύτερον: Χρησιμοποιήστε άφθονο λιπαντικό υψηλής ποιότητας κατάλληλο για το υλικό του ομοιώματος που έχετε επιλέξει.
  Η ενεργοποίηση της φαντασίας σας ή η συμμετοχή ενός συντρόφου μπορεί επίσης να βελτιώσει την εμπειρία σας.