G-SPOT ΔΟΝΗΤΕΣ

G-SPOT ΔΟΝΗΤΕΣ

Τι είναι οι δονητές G-spot και ποιον να επιλέξω;

Οι δονητές G-Spot έχουν μια πολύ συγκεκριμένη κλήση στο άνω άκρο τους προκειμένου κατά την διείσδυση να μπορούν να βρουν με ακρίβεια και να διεγείρουν το πολυπόθητο γυναικείο σημείο G.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξτε τον δικό σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων, υλικών και διαστάσεων, να ενεργοποιήσετε την δόνηση και να απολαύστε την απόλυτη εμπειρία!

περισσότερα...λιγότερα...

Φίλτρα Εκκαθάριση όλων

Φιλτράρισμα κατά

Εύρος τιμής (€)

 • 8,00 € - 250,00 €

-

Μήκος (cm):

 • 8cm - 35cm

Διάμετρος (cm):

 • 2cm - 4cm

Υλικό:

Χρώμα:

Τροφοδοσία:

Blog Categories

Blog Categories

74 προϊόντα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 74

Ενεργά φίλτρα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 74

FAQs

 • ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΝΗΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟΥ G ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ;

  Ο δονητής σημείου g είναι ένα ερωτικό παιχνίδι το οποίο έχει ειδικά σχεδιαστεί προκειμένου να παρέχει μια στοχευμένη διέγερση σε μια εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή η οποία βρίσκεται στο εσωτερικό του κόλπου.
  Για να χρησιμοποιήσετε έναν δονητή σημείου g, διεισδύετε το παιχνίδι στον κόλπο, γέρνοντάς το προς το μπροστινό μέρος του σώματος. Πειραματιστείτε με διαφορετικές ταχύτητες δόνησης και μοτίβα μέχρι να βρείτε αυτό που θα σας προσφέρει την μεγαλύτερη ικανοποίηση.

 • ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΝΗΤΕΣ ΣΗΜΕΙΟΥ G ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

  Οι δονητές σημείου G μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά, όπως σιλικόνη, TPE και πλαστικό ABS. Η σιλικόνη θεωρείται ως το καλύτερο υλικό διότι είναι υποαλλεργικό, μη πορώδες και φιλικό προς τα δέρμα ενώ πιάνει και γρήγορα την θερμοκρασία του σώματος. Προσπαθείστε να αποφύγετε ερωτικά παιχνίδια από πορώδη υλικά καθώς αυτά μπορεί να φιλοξενήσουν βακτήρια και να είναι δύσκολο να καθαριστούν.

 • ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΟΝΗΤΗ ΣΗΜΕΙΟΥ G;

  Τα λιπαντικά με βάση το νερό είναι η καλύτερη επιλογή για χρήση με δονητές & dildos, καθώς είναι ασφαλή για χρήση με τα περισσότερα υλικά κατασκευής και δεν θα αλλοιώσουν την επιφάνεια του παιχνιδιού. Τα λιπαντικά μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της τριβής και να αυξήσουν την ικανοποίηση κατά τη χρήση, καθιστώντας την εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη.

 • ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΝΑΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΔΟΝΗΤΗ ΣΗΜΕΙΟΥ G;

  Οι επαναφορτιζόμενοι δονητές σημείου g είναι μια εξαιρετική επένδυση για όσους χρησιμοποιούν συχνά τα ερωτικά τους παιχνίδια ή θέλουν την ευκολία να μην χρειάζεται να αντικαθιστούν μπαταρίες.
  Για να φροντίσετε τον επαναφορτιζόμενο δονητή σας, φροντίστε να ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή για τη φόρτιση και την αποθήκευση. Διατηρείτε το παιχνίδι καθαρό και αποφύγετε την έκθεσή του σε ακραίες θερμοκρασίες ή υγρασία.