Καθαριστικά παιχνιδιών

Καθαριστικά παιχνιδιών

Τι πρέπει να γνωρίζω για την καθαριότητα και υγιεινή των ερωτικών παιχνιδιών;

Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, πριν και μετά την χρήση των sex toys και αφού έχουν καθαριστεί πριν καλά με χλιαρό νερό και σαπούνι, θα πρέπει να χρησιμοποιείται και κάποιο ειδικό αντιβακτηριδιακό καθαριστικό ερωτικών παιχνιδιών προκειμένου να εξασφαλίσουμε την πλήρη υγιεινή των παιχνιδιών μας.

Η ασφάλεια στο κομμάτι της υγιεινής των ερωτικών παιχνιδιών είναι πολύ σημαντική και δεν πρέπει ποτέ να μπαίνει ποτέ σε 2η μοίρα διότι μπορεί να μας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.
Εκτός λοιπόν από την επιλογή ενός καλού υλικού κατασκευής θα πρέπει να φροντίζουμε και κάποια άλλα πράγματα όπως: α) να πλένουμε επιμελώς τα ερωτικά παιχνίδια πριν την χρήση με ειδικά καθαριστικά β) αμέσως μετά την χρήση τους να πλένονται επίσης σχολαστικά και χρησιμοποιείται επίσης κάποιο ειδικό καθαριστικό γ) να τα αφήνουμε να στεγνώνουν καλά πριν τα αποθηκεύσουμε δ) να μην έρχονται σε επαφή με άλλα ερωτικά παιχνίδια διότι η διαφορετική σύσταση των υλικών μπορεί να δημιουργήσει αντίδραση και αλλοίωση του υλικού τους. Επίσης πρέπει να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου και χωρίς να είναι εκτεθειμένα σε έντονο φως. 

περισσότερα...λιγότερα...

Φίλτρα Εκκαθάριση όλων

Φιλτράρισμα κατά

Εύρος τιμής (€)

  • 5,00 € - 95,00 €

-

Blog Categories

Blog Categories

10 προϊόντα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-10 από σύνολο 10

Ενεργά φίλτρα