Λιπαντικά

Λιπαντικά

Ερωτικά λιπαντικά, ποιο είναι το ιδανικό για μένα;

Τα ερωτικά λιπαντικά προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση και κατά συνέπεια ικανοποίηση είτε τα χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με sex toys είτε απλά με τον/ την σύντροφο μας!

Τα τελευταία χρόνια τα λιπαντικά έχουν την τιμητική τους και γνωρίζουν μεγάλη ανάπτυξη στον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας. Κατατάσσονται σε κατηγορίες και καλύπτουν όλες τις ανάγκες αλλά και τα γούστα!

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία λιπαντικών όπως: σιλικόνης, λαδιού, αναλγητικά, οργανικάπρωκτικά κλπ και απολαύστε νέες εμπειρίες αλλά πάνω απ' όλα μεγαλύτερη ικανοποίηση και με απόλυτη ασφάλεια!

Επιλέξτε το δικό σας λιπαντικό μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από επώνυμα brands παγκοσμίως και απολαύστε με την σιγουριά της ποιότητας μοναδικές στιγμές ικανοποίησης. 

περισσότερα...λιγότερα...

Φίλτρα Εκκαθάριση όλων

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατασκευαστής

Εύρος τιμής (€)

 • 0,00 € - 80,00 €

-

Blog Categories

Blog Categories

182 προϊόντα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 182

Ενεργά φίλτρα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 182

FAQs

 • ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΞ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

  Αυτή την στιγμή στην αγορά διατίθεται μια μεγάλη ποικιλία ερωτικών λιπαντικών που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες, προτιμήσεις και καταστάσεις.

  Οι κύριοι τύποι λιπαντικών είναι:

  Λιπαντικά με βάση το νερό: Είναι τα πιο διαδεδομένα και ευέλικτα λιπαντικά. Είναι συμβατά με προφυλακτικά από λατέξ και με τα περισσότερα ερωτικά παιχνίδια. Τα λιπαντικά με βάση το νερό καθαρίζονται πιο εύκολα και είναι γενικώς ασφαλή για το ευαίσθητο δέρμα. Ωστόσο, τείνουν να στεγνώνουν πιο γρήγορα από άλλους τύπους και μπορεί να απαιτούν επαναληπτική εφαρμογή.

  Λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη: Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη είναι γνωστά για τη μακράς διάρκειας, μεταξένια και απαλή υφή τους. Δεν στεγνώνουν τόσο γρήγορα όσο τα λιπαντικά με βάση το νερό και είναι ανθεκτικά στο νερό, καθιστώντας τα ιδανικά για χρήση σε υγρό περιβάλλον. Ωστόσο, τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται με σεξουαλικά παιχνίδια σιλικόνης, καθώς μπορούν να προκαλέσουν πιθανή αλλοίωση του υλικού με την πάροδο του χρόνου.

  Λιπαντικά με βάση το λάδι: Τα λιπαντικά με βάση το λάδι είναι παχύρρευστα και προσφέρουν μεγάλης διάρκειας λίπανση, καθιστώντας τα ιδανικά για πρωκτικό σεξ και γενικώς για μεγάλης διάρκειας ερωτικό παιχνίδι. Δεν είναι συμβατά με προφυλακτικά από λατέξ, καθώς μπορούν να αλλοιώσουν το υλικό και να αυξήσουν τον κίνδυνο να κοπεί. Μπορεί επίσης να λερώσουν τα υφάσματα και να είναι πιο δύσκολο στο να καθαριστούν.

  Υβριδικά λιπαντικά: Τα υβριδικά λιπαντικά είναι ένας συνδυασμός λιπαντικού με βάση το νερό και τη σιλικόνη, προσφέροντας μια ομαλή και μακράς διάρκειας εμπειρία. Είναι γενικά ασφαλή για χρήση με προφυλακτικά από λατέξ και τα περισσότερα σεξουαλικά παιχνίδια.

  Λιπαντικά σε σκόνη: Τα λιπαντικά σε σκόνη, όπως το J-lube, είναι συμπυκνωμένα λιπαντικά σε μορφή σκόνης που προσφέρουν προσαρμόσιμη γλοιότητα και πάχος όταν αναμιγνύονται με νερό. Είναι δημοφιλή για την ευκολία τους, την μεγάλη διάρκειας απόδοσης τους και τα οικονομικά τους οφέλη, καθιστώντας τα ιδανικά για διάφορες ερωτικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου του BDSM. Για τη χρήση, ακολουθήστε τις οδηγίες ανάμιξης και αποθήκευσης του κατασκευαστή, διατηρώντας παράλληλα τη σωστή υγιεινή.

  Εκτός από αυτούς τους κύριους τύπους, υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα ειδικά λιπαντικά:

  Λιπαντικά με γεύση και άρωμα: Αυτά τα λιπαντικά κυκλοφορούν σε διάφορες γεύσεις για να ενισχύσουν τη γεύση κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ, καθιστώντας το πιο απολαυστικό και για τους δύο συντρόφους.

  Θερμαντικά και ψυκτικά λιπαντικά: Αυτά τα λιπαντικά δημιουργούν μια ήπια αίσθηση θέρμανσης ή ψύξης όταν εφαρμόζονται, αυξάνοντας τη διέγερση και την ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια των ερωτικών επαφών.

  Λιπαντικά απευαισθητοποίησης: Αυτά τα λιπαντικά περιέχουν ήπια συστατικά μουδιάσματος που μπορούν να βοηθήσουν στην παράταση της απόλαυσης μειώνοντας την ευαισθησία κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και ιδιαιτέρως του πρωκτικού σεξ..

  Οργανικά και φυσικά λιπαντικά: Αυτά τα λιπαντικά κατασκευάζονται από φυσικά συστατικά και δεν περιέχουν σκληρές χημικές ουσίες, καθιστώντας τα εξαιρετική επιλογή για άτομα με ευαίσθητο δέρμα ή αλλεργίες.

  Όταν επιλέγετε ένα ερωτικό λιπαντικό, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις συγκεκριμένες ανάγκες, τις προτιμήσεις και τυχόν ευαισθησίες σας για να κάνετε την καλύτερη επιλογή.