ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΠΕΟΥΣ

ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΠΕΟΥΣ

Τα ρεαλιστικά ομοιώματα πέους είναι ένας πολύ δημοφιλής τύπος ερωτικού παιχνιδιού που έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει αλλά και να έχει την αίσθηση ενός πραγματικού πέους. Κυκλοφορούν σε διάφορες κατηγορίες και υλικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για σόλο όσο και για συντροφικό παιχνίδι. Μερικές από τις πιο συνηθισμένες κατηγορίες ρεαλιστικών ομοιωμάτων είναι:

Διπλά ομοιώματα: Τα οποία αποτελούνται από δύο άκρα κάτι το οποίο δίνει την δυνατότητα διπλής διείσδυσης κολπικά και πρωκτικά σε σόλο παιχνίδι ή και σε συντροφικό επίπεδο.

Ρεαλιστικά ομοιώματα: Έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν και να δίνουν την αίσθηση ενός πραγματικού πέους, με ρεαλιστικές φλέβες, υφές και χρώματα. Πολλά επίσης διαθέτουν και βεντούζα στην βάση τους προκειμένου να κολλάνε σε λείες επιφάνειες και να μπορείτε να παίζετε χωρίς την χρήση χεριών.

XXL: Είναι αρκετά μεγαλύτερα από τον μέσο όρο και μπορούν να προσφέρουν πιο έντονη αίσθηση πλήρωσης και δυνατότητα streching.

Jelly: Είναι κατασκευασμένα από μαλακό κι εύκαμπτο υλικό το οποίο μπορεί να λυγίσει και να προσαρμοστεί εύκολα.

Πρωκτικά: Είναι σχεδιασμένα για πρωκτικό παιχνίδι, με κωνικό σχήμα και μεγάλη βάση για ασφάλεια.

Τα ρεαλιστικά ομοιώματα πέους κατασκευάζονται από διάφορα υλικά, όπως σιλικόνη, TPE, TPR και PVC. Η σιλικόνη είναι μια δημοφιλής επιλογή, καθώς είναι μη πορώδης, καθαρίζεται εύκολα και μπορεί να αποστειρωθεί. Τα υλικά TPE και TPR είναι μαλακά, εύκαμπτα υλικά που δίνουν μια αίσθηση πιο ρεαλιστική από τη σιλικόνη, αλλά είναι πορώδη και καθαρίζονται λίγο πιο δύσκολα. Το PVC είναι μια λιγότερο δαπανηρή επιλογή, αλλά είναι επίσης πορώδες.

Ανεξάρτητα από το υλικό, είναι σημαντικό να καθαρίζεται το ερωτικό παιχνίδι σχολαστικά μετά από κάθε χρήση προκειμένου να αποφύγετε τη συσσώρευση βακτηρίων και άλλων μικροβίων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι ή ένα εξειδικευμένο καθαριστικό για σεξουαλικά παιχνίδια. Είναι επίσης σημαντικό να ακολουθείτε τυχόν οδηγίες ασφαλείας που συνοδεύουν τον δονητή σας, όπως η χρήση άφθονου λιπαντικού και η έναρξη με μικρότερο μέγεθος αν είστε αρχάριοι.

Τα ρεαλιστικά ομοιώματα είναι ένα ευέλικτο και δημοφιλές σεξουαλικό παιχνίδι που μπορεί να προσφέρει μια αληθοφανή και ικανοποιητική εμπειρία. Με μια ποικιλία κατηγοριών και διαθέσιμων υλικών, υπάρχει κάποιο ομοίωμα στην αγορά για όλους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα υλικό που να είναι μη τοξικό και εύκολο στον καθαρισμό και να ακολουθείτε τις κατάλληλες οδηγίες καθαρισμού και ασφάλειας για να αποφύγετε τραυματισμούς ή μολύνσεις.

περισσότερα...λιγότερα...

Φίλτρα Εκκαθάριση όλων

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατασκευαστής

Εύρος τιμής (€)

  • 8,00 € - 175,00 €

-

Μήκος (cm):

  • 9cm - 48cm

Διάμετρος (cm):

  • 2cm - 13cm

Υλικό:

Χρώμα:

Τροφοδοσία:

Blog Categories

Blog Categories

321 προϊόντα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 321

Ενεργά φίλτρα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 321