Πρωκτικά Λιπαντικά

Πρωκτικά Λιπαντικά

Τι είναι τα πρωκτικά λιπαντικά και γιατί να τα προτιμήσετε;

Για εσάς που είστε λάτρεις του πρωκτικού παιχνιδιού, απαραίτητο είναι να έχετε πάντα μαζί σας κι ένα καλό λιπαντικό που θα σας εξασφαλίσει την απόλαυση και την άνεση.

Τα πρωκτικά λιπαντικά έχουν μια πιο παχύρρευστη δομή από τα υπόλοιπα όπως και μεγαλύτερη διάρκεια λίπανση και είναι βάσης νερού, λαδιού ή σιλικόνης. 

Επίσης υπάρχουν και αναλγητικά πρωκτικά λιπαντικά τα οποία βοηθούν στο να μουδιάσει και να χαλαρώσει η περιοχή προκειμένου να μειώσει τον πόνο και να αυξήσει την ευχαρίστηση αλλά και την αυτοπεποίθηση. 

Εφοδιαστείτε λοιπόν με το δικό σας πρωκτικό λιπαντικό και απολαύστε με ασφάλεια και άνεση νέες εμπειρίες στην πρωκτική ικανοποίηση.

περισσότερα...λιγότερα...

Φίλτρα Εκκαθάριση όλων

Φιλτράρισμα κατά

Κατασκευαστής

Εύρος τιμής (€)

 • 5,00 € - 70,00 €

-

Blog Categories

Blog Categories

56 προϊόντα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 56

Ενεργά φίλτρα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 56

FAQs

 • ΠΟΙΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ;

  Τα πρωκτικά λιπαντικά και τα λιπαντικά για Fisting, είναι ειδικά σχεδιασμένα προκειμένου να ενισχύουν την άνεση και την ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του πρωκτικού παιχνιδιού και των δραστηριοτήτων fisting. Για να επιλέξετε το κατάλληλο λιπαντικό για τις ανάγκες σας, λάβετε υπόψη σας τους ακόλουθους παράγοντες:

  Τον τύπο του λιπαντικού: Τόσο τα πρωκτικά όσο και τα λιπαντικά για το fisting κυκλοφορούν σε διάφορες φόρμουλες, όπως με βάση το νερό, με βάση τη σιλικόνη αλλά και σε υβριδικές επιλογές. Τα λιπαντικά με βάση το νερό είναι συμβατά με τα περισσότερα προφυλακτικά και σεξουαλικά παιχνίδια, ενώ τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη προσφέρουν μακροχρόνια ολισθηρότητα και είναι ανθεκτικά στο νερό. Τα υβριδικά λιπαντικά συνδυάζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά τόσο των λιπαντικών με βάση το νερό όσο και των λιπαντικών με βάση τη σιλικόνη.

  Συνοχή: Τα πρωκτικά λιπαντικά έχουν συνήθως πιο παχύρρευστη σύσταση από τα κλασικά λιπαντικά για να παρέχουν μεγαλύτερης διάρκειας λίπανση και μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ. Τα λιπαντικά για fisting έχουν εξαιρετικά παχιά υφή για να εξασφαλίζουν την μέγιστη λίπανση και προστασία κατά τη διάρκεια των fisting δραστηριοτήτων.

  Συμβατότητα: Όταν επιλέγετε ένα λιπαντικό, βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατό με τυχόν πρωκτικά sex toys που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Τα περισσότερα λιπαντικά με βάση το νερό και τη σιλικόνη είναι ασφαλή για χρήση με προφυλακτικά από λατέξ και ένα ευρύ φάσμα υλικών παιχνιδιών. Ωστόσο, τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται με παιχνίδια σιλικόνης.

  Ειδικά λιπαντικά: Ορισμένα πρωκτικά λιπαντικά περιέχουν ήπιους παράγοντες μουδιάσματος που βοηθούν στο να καταπραΰνουν τον πόνο  κατά τη διάρκεια του πρωκτικού παιχνιδιού. Χρησιμοποιήστε τα αναλγητικά προϊόντα με προσοχή, καθώς ενδέχεται να καλύψουν ενδείξεις πόνου που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πιθανό τραυματισμό λόγο μειωμένης αίσθησης. Για fisting sex toys, βεβαιωθείτε ότι το λιπαντικό είναι συμβατό με γάντια από λατέξ, νιτρίλιο ή άλλα υλικά.

  Ευαισθησίες και αλλεργίες: Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα ή αλλεργίες, επιλέξτε υποαλλεργικά ή φυσικά λιπαντικά που είναι κατασκευασμένα από ήπια, φιλικά προς το δέρμα συστατικά.

  Ευκολία στον καθαρισμό: Τα λιπαντικά με βάση το νερό καθαρίζονται γενικά ευκολότερα, ενώ τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη και τα λιπαντικά με βάση το λάδι μπορεί να απαιτούν μεγαλύτερη προσπάθεια για να αφαιρεθούν. Επιλέξτε ένα λιπαντικό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και στην ρουτίνα καθαρισμού μετά το παιχνίδι.

  Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, μπορείτε να λάβετε μια ολοκληρωμένη απόφαση και να επιλέξετε το καλύτερο πρωκτικό λιπαντικό ή λιπαντικό fisting για τις μοναδικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Περιηγηθείτε στη μεγάλη μας γκάμα λιπαντικών για πρωκτικό και fisting που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν τις προσωπικές σας εμπειρίες.