Πρωκτικές Σφήνες

Πρωκτικές Σφήνες

Οι κλασσικές πρωκτικές σφήνες είναι απαραίτητες στην προετοιμασία αλλά και στην περαιτέρω απόλαυση του πρωκτικού παιχνιδιού. Είναι ειδικά κατασκευασμένες έτσι ώστε να μπορούν να παραμένουν στην θέση τους ακόμα κι όταν το παιχνίδι ανάψει.

Βρείτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία το σχέδιο, τα χαρακτηριστικά, το υλικό και το χρώμα που σας ταιριάζει και ανακαλύψτε νέες εμπειρίες στην πρωκτική διέγερση!

περισσότερα...λιγότερα...

Φίλτρα Εκκαθάριση όλων

Φιλτράρισμα κατά

Εύρος τιμής (€)

 • 4,00 € - 145,00 €

-

Μήκος (cm):

 • 6cm - 60cm

Διάμετρος (cm):

 • 1cm - 7cm

Υλικό:

Χρώμα:

Blog Categories

Blog Categories

97 προϊόντα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 97

Ενεργά φίλτρα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 97

FAQs

 • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΚΤΙΚΕΣ ΣΦΗΝΕΣ;

  Οι πρωκτικές σφήνες αποτελούν ένα σεξουαλικό παιχνίδι το οποίο έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να μπορεί να διεισδύει στον πρωκτό και να προσφέρει σεξουαλική απόλαυση.

 • ΠΟΣΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΚΤΙΚΩΝ ΣΦΗΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

  - Κλασικές: Αυτές που έχουν ένα κωνικό σχήμα και το οποίο διευρύνεται σταδιακά μέχρι τη μέγιστη περίμετρο, και στη συνέχεια στενεύει ξανά προς τα κάτω σε έναν στενό λαιμό και καταλήγει σε μια φαρδιά βάση. Οι κλασικές πρωκτικές σφήνες είναι μια δημοφιλής επιλογή για αρχάριους.

  - Με ραβδώσεις: Αυτές που έχουν ραβδώσεις ή εξογκώματα κατά μήκος του κορμού τους προκειμένου να παρέχουν επιπλέον διέγερση κατά τη χρήση.

  - Με κοσμήματα: Έχουν ένα διακοσμητικό κόσμημα ή άλλο στολίδι στη βάση, καθιστώντας τες δημοφιλή για cosplay και παιχνίδια ρόλων.

  - Μεταλλικές: Είναι κατασκευασμένες από μέταλλο, συνήθως από ανοξείδωτο ατσάλι ή αλουμίνιο και είναι δημοφιλείς για τη λεία υφή, το βάρος και τις ιδιότητες διατήρησης της θερμοκρασίας τους, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση κατά τη χρήση.
  Είναι επίσης εύκολο να καθαριστούν και να απολυμανθούν, καθιστώντας τες ως μια καλή επιλογή για όσους δίνουν προτεραιότητα στην υγιεινή.

  - Με μπίλιες ή χάντρες: Αυτές έχουν μια σειρά από μικρές χάντρες ή μπίλιες κατά μήκος του άξονα, επιτρέποντας τη σταδιακή εισαγωγή και μια μοναδική αίσθηση κατά τη χρήση.

  - Φουσκωτές: Έχουν την δυνατότητα να φουσκώνουν για να αυξήσουν το μέγεθος και την περίμετρο τους κατά τη διάρκεια της χρήσης, καθιστώντας τες μια δημοφιλή επιλογή για προχωρημένους χρήστες. Αυξάνουν την αίσθηση της πλήρωσης και είναι μια ιδανική επιλογή για πρωκτικό stretching.

  - Με ουρά: Διαθέτουν μια διακοσμητική ουρά προσαρτημένη στη βάση, καθιστώντας τες δημοφιλή για παιχνίδι κατοικίδιων ζώων ή άλλες μορφές παιχνιδιού ρόλων.

  - XXL Πρωκτικές Σφήνες: Είναι πολύ μεγάλα πρωκτικά σεξουαλικά παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για όσους θέλουν να απολαμβάνουν πιο έντονες αισθήσεις ή έχουν εμπειρία με μεγαλύτερα παιχνίδια. Όπως υποδηλώνει και το όνομα, οι XXL πρωκτικές σφήνες είναι μεγαλύτερες από τις κλασικές και μπορούν να κυμαίνονται σε μέγεθος από 5 - 8cm σε διάμετρο έως και μεγαλύτερα μεγέθη. Ορισμένες XXL σφήνες μπορεί επίσης να έχουν μακρύτερο άξονα ή μοναδικές υφές επιφάνειας για να παρέχουν πρόσθετη διέγερση. Οι αρχάριοι στη χρήση XXL σφηνών θα πρέπει να ξεκινήσουν με μικρότερα μεγέθη και να ανεβαίνουν σταδιακά για να αποφύγουν τον τραυματισμό. Είναι επίσης σημαντικό να χρησιμοποιείτε άφθονη λίπανση και αν αισθανθείτε πόνο ή δυσφορία, σταματήστε αμέσως και αφαιρέστε την σφήνα.

  Όταν επιλέγετε ένα σχήμα πρωκτικών σφηνών, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας σας, καθώς και τις προσωπικές σας προτιμήσεις και το επίπεδο άνεσής σας. Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε μια σφήνα που είναι κατασκευασμένη από υλικά ασφαλή για το σώμα και να καθαρίζεται εύκολα.

 • ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΩΚΤΙΚΩΝ ΣΦΗΝΩΝ;

  Η χρήση μιας πρωκτικής σφήνας μπορεί να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων για τα άτομα που τους αρέσει να απολαμβάνουν το πρωκτικό παιχνίδι. Οι πρωκτικές σφήνες είναι σεξουαλικά παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για να εισάγονται στον πρωκτό για διάφορους σκοπούς, όπως το σόλο παιχνίδι, τα προκαταρκτικά ή κατά τη διάρκεια του συντροφικού σεξ. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την προετοιμασία του πρωκτικού σεξ ή για να βοηθήσουν τα άτομα να εξερευνήσουν το σώμα τους και να ανακαλύψουν νέες αισθήσεις.

  Ένα από τα βασικά οφέλη της χρήσης ενός butt plug είναι η αυξημένη σεξουαλική απόλαυση. Οι ευαίσθητες νευρικές απολήξεις στον πρωκτό μπορούν να προσφέρουν έντονες αισθήσεις κατά τη χρήση, οδηγώντας σε αυξημένη διέγερση και ισχυρότερους οργασμούς. Επιπλέον, η πίεση από το βύσμα μπορεί να προσφέρει μια αίσθηση πληρότητας και μπορεί να διεγείρει τον προστάτη ή το σημείο G, οδηγώντας σε ακόμη πιο έντονη απόλαυση. Τα Butt plugs μπορούν επίσης να εφαρμοστούν για παρατεταμένες χρονικές περιόδους, επιτρέποντας παρατεταμένη σεξουαλική απόλαυση και την ευκαιρία να ανακαλύψετε διαφορετικές αισθήσεις και στάσεις.

  Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης ενός butt plug είναι η πρωκτική εκπαίδευση. Για όσους είναι νέοι στο πρωκτικό παιχνίδι, τα butt plugs μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαγάγουν σταδιακά το σώμα στην αίσθηση και να προετοιμαστούν για πιο προχωρημένες δραστηριότητες όπως το πρωκτικό σεξ.
  Ξεκινώντας με μικρότερα μεγέθη και προχωρώντας σταδιακά σε μεγαλύτερα butt plugs, τα άτομα μπορούν να αυξήσουν το επίπεδο άνεσής τους και να αναπτύξουν τη μυϊκή τους δύναμη με την πάροδο του χρόνου. Αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου τραυματισμού ή δυσφορίας κατά τη διάρκεια του πρωκτικού παιχνιδιού, οδηγώντας σε μια ασφαλέστερη και πιο απολαυστική εμπειρία συνολικά.

 • ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΚΤΙΚΗΣ ΣΦΗΝΑΣ;

  Αν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε μια πρωκτική σφήνα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς ακριβώς να την χρησιμοποιήσετε σωστά προκειμένου να εξασφαλίσετε μια ασφαλή και απολαυστική εμπειρία. Αρχικά είναι σημαντικό να επιλέξετε μια υψηλής ποιότητας πρωκτική σφήνα κατασκευασμένη από υλικά ασφαλή για το σώμα και να χρησιμοποιήσετε άφθονο λιπαντικό για να εξασφαλίσετε άνετη διείσδυση και αφαίρεση. Μόλις έχετε έτοιμο το butt plug και το λιπαντικό σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα xr;hshw:

  1. Ξεκινήστε χαλαρώνοντας το σώμα σας και παίρνοντας αργές, βαθιές αναπνοές. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της έντασης των μυών και να κάνει την διείσδυση πιο άνετη.

  2. Εφαρμόστε λιπαντικό τόσο στο βύσμα όσο και στον πρωκτό σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια γενναιόδωρη ποσότητα λιπαντικού για να αποφύγετε δυσφορία ή τραυματισμό.

  3. Διεισδύστε αργά την άκρη του βύσματος στον πρωκτό σας, ασκώντας απαλή πίεση και δουλεύοντας το βύσμα σταδιακά. Εάν αισθανθείτε δυσφορία ή πόνο, σταματήστε αμέσως και αφαιρέστε το βύσμα.

  4. Μόλις η σφήνα διεισδύσει πλήρως, αφιερώστε λίγα λεπτά για να προσαρμοστείτε στην αίσθηση και να βεβαιωθείτε ότι είναι άνετα.

  5. Κατά τη διάρκεια της χρήσης, είναι σημαντικό να ακούτε το σώμα σας και να σταματάτε αμέσως εάν αισθανθείτε πόνο ή δυσφορία. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με διαφορετικές θέσεις και κινήσεις για να εξερευνήσετε τις αισθήσεις του butt plug.

 • ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΡΩΚΤΙΚΗ ΣΦΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ;

  Φορώντας μια πρωκτική σφήνα σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους μπορεί να είναι ένας συναρπαστικός και διακριτικός τρόπος για να προσθέσετε λίγο ενθουσιασμό στην ημέρα σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό butt plug και να λάβετε ορισμένες προφυλάξεις για να απολαύσετε μια ασφαλή και άνετη εμπειρία.

  Πριν εφαρμόσετε ένα butt plug και κυκλοφορήσετε σε δημόσιο χώρο, είναι σημαντικό να εξετάσετε το μέγεθος, το σχήμα και το υλικό του butt plug για να διασφαλίσετε ότι είναι άνετο να το φοράτε για παρατεταμένη χρονική περίοδο. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε άφθονο λιπαντικό για να διευκολύνετε την εισαγωγή και την αφαίρεση του.

  Μόλις έχετε έτοιμη την πρωκτική σφήνα και το λιπαντικό σας, είναι σημαντικό να λάβετε ορισμένες προφυλάξεις για να διασφαλίσετε ότι το βύσμα θα παραμένει στη θέση του. Μπορείτε να φορέσετε στενά ρούχα ή εσώρουχα για να κρατήσετε την σφήνα στη θέση της, ή μπορείτε να επιλέξετε ένα βύσμα με μακρύτερο λαιμό ή ευρύτερη βάση για μεγαλύτερη ασφάλεια. Είναι επίσης σημαντικό να ακούτε το σώμα σας και να σταματάτε αμέσως αν νιώθετε πόνο ή δυσφορία.

  Εν κατακλείδι, το να φοράτε ένα butt plug σε δημόσιο χώρο μπορεί να είναι ένας διακριτικός και συναρπαστικός τρόπος για να προσθέσετε κάτι το ξεχωριστό στην ημέρα σας. Επιλέγοντας λοιπόν ένα υψηλής ποιότητας butt plug κατασκευασμένο από υλικά ασφαλή για το σώμα και λαμβάνοντας ορισμένες προφυλάξεις για να διασφαλίσετε ότι το βύσμα θα παραμείνει στη θέση του, μπορείτε να απολαύσετε την αίσθηση του butt plug ενώ συνεχίζετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Όπως πάντα, είναι σημαντικό να ακούτε το σώμα σας και να σταματάτε αμέσως αν αισθανθείτε πόνο ή δυσφορία.