ΠΡΩΚΤΙΚΕΣ ΣΦΗΝΕΣ

ΠΡΩΚΤΙΚΕΣ ΣΦΗΝΕΣ

Πρωκτικές σφήνες (Butt Plugs), είναι ένα από τα πιο κλασικά είδη στην κατηγορία των πρωκτικών sex toys, που αποσκοπούν στην πρωκτική διέγερση και ικανοποίηση. 

Αν είστε λοιπόν λάτρης του πρωκτικού σεξ ή απλώς θέλετε να ανακαλύψετε νέους ορίζοντες στο sex, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε την φαντασία σας να οργιάσει και να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια ποικιλία ερωτικών παιχνιδιών την αγαπημένη σας πρωκτική σφήνα. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία είναι ταξινομημένες σε κατηγορίες για να μπορέσετε να βρείτε ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα αυτό που ζητάτε και είναι:κλασικές πρωκτικές σφήνεςπρωκτικές σφήνες με κόσμημα, μεταλλικές πρωκτικές σφήνες, XXL πρωκτικές σφήνες, γυάλινες πρωκτικές σφήνες, φουσκωτές πρωκτικές σφήνες, διάτρητες πρωκτικές σφήνες (Tunnel Butt Plugs)πρωκτικές σφήνες με δόνηση ή πρωκτικές σφήνες με ουρά (ιδανικές και για Role Play).

Επίσης πολύ σημαντικό είναι να επιλέξουμε με προσοχή τα τεχνικά χαρακτηριστικά της πρωκτικής σφήνας πριν προχωρήσουμε στην αγορά της όπως, το υλικό κατασκευής, αν είναι δηλαδή από σιλικόνη, TPE, PVC ή Rubber, τις διαστάσεις της ως προς το μήκος και την διάμετρο, και σε περίπτωση που διαθέτει δόνηση αν είναι επαναφορτιζόμενη ή ασύρματα τηλεχειριζόμενη.

Αν είστε αρχάριοι στο πρωκτικό σεξ τότε θα σας συνιστούσαμε να ξεκινήσετε με μια πρωκτική σφήνα μικρής διαμέτρου σε συνδυασμό με ένα πολύ καλό πρωκτικό λιπαντικό το οποίο θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε πριν πάτε σε κάτι μεγαλύτερο ή πριν διεισδύσει πρωκτικά ο σύντροφος σας. 

Διαθέτουν συνήθως καμπύλο σώμα σε σχήμα κώνου για ακόμα πιο εύκολη πρωκτική διείσδυση, λεπτό κορμό ώστε να κλείνει ο πρωκτός μετά την είσοδο της και να παραμένει σταθερή στη θέση της κατά την διάρκεια του σεξ ή ακόμα κι όταν είμαστε έξω. 

Αυτό που πρέπει να προσέχουμε για λόγους ασφάλειας είναι η βάση της να είναι φαρδιά έτσι ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος να διεισδύσει ολόκληρη μέσα στον πρωκτό αλλά και για να μπορούμε να την χειριστούμε καλύτερα.

Επιλέξτε λοιπόν την αγαπημένη σας πρωκτική σφήνα online ή επισκεφθείτε το και δείτε από κοντά όλα μας τα προϊόντα!

περισσότερα...λιγότερα...

Φίλτρα Εκκαθάριση όλων

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Εύρος τιμής (€)

  • 4,00 € - 200,00 €

-

Μήκος (cm):

  • 5cm - 60cm

Διάμετρος (cm):

  • 1cm - 14cm

Υλικό:

Χρώμα:

Τροφοδοσία:

Blog Categories

Blog Categories

333 προϊόντα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 333

Ενεργά φίλτρα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 333