Εισαγωγή στο BDSM. Γιατί αρέσει;

περισσότερα...λιγότερα...

Εισαγωγή στο BDSM. Γιατί αρέσει;

BDSM και ρόλοι

Το Bondage είναι επίσης γνωστό με το ακρωνύμιο BDSM. Συνήθως χωρίζεται σε τρία μέρη:

1. Δουλεία και πειθαρχία
2. Κυριαρχία και Υποταγή
3. Σαδισμός και Μαζοχισμός

Υπάρχει μια τεράστια γκάμα δραστηριοτήτων και παιχνιδιών BDSM που πολλοί άνθρωποι βρίσκουν άκρως διεγερτικά και τους εξιτάρουν τη φαντασία!
Αυτά περιλαμβάνουν:

• Πειραματισμός με power play (Υποταγή και κυριαρχία).
• Διεύρυνση της φαντασίας χωρίς περιορισμούς!
• Εξερεύνηση φετίχ και παιχνιδιού ρόλων.
• Αύξηση σεξουαλικού επιλογών αλλά και τεχνικών.
• Ενίσχυση της σεξουαλικής σας υγείας.

Η δουλεία (Slave Games) μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στον σύντροφό σας με τρόπους που ποτέ δεν είχατε σκεφτεί - τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Το να θέσετε όρια για το παιχνίδι και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να είστε ευάλωτοι ο ένας με τον άλλον μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην αύξηση της εμπιστοσύνης σε μια σχέση.

Όπως κι αν επιλέξετε να το κάνετε, το παιχνίδι BDSM είναι βασικά για την κατανόηση τόσο των δικών σας επιθυμιών όσο και των επιθυμιών του συντρόφου σας, την επίτευξη αμοιβαίας ικανοποίησης και την ενίσχυση της σύνδεσής σας κατά τη διαδικασία.

Τώρα λοιπόν που ξέρετε το γιατί, ας δούμε και το τι
Τι σημαίνει εξοπλισμός/ συλλογή για BDSM;

Τα σεξουαλικά παιχνίδια Bondage περιλαμβάνουν οποιονδήποτε τύπο εξοπλισμού/ sex toys που χρησιμοποιείται στην πράξη του BDSM.Ο εξοπλισμός μπορεί να κατηγοριοποιηθεί ανάλογα με τον τύπο του παιχνιδιού για το οποίο χρησιμοποιείται.

Για παράδειγμα:

Light bondage
Βασικό παιχνίδι δουλείας. Όπως μάσκα ματιών και χειροπέδες που θεωρούνται κοινά και απλά σεξουαλικά παιχνίδια.

Μάσκες ματιών για περιορισμό όρασηςΔέσιμο χεριών για συναρπαστικά παιχνίδια

Παιχνίδι αισθήσεων
Μειώνοντας κάποιες από τις αισθήσεις σημαίνει ότι αυτόματα ενισχύετε τις υπόλοιπες για ακόμα μεγαλύτερη διέγερση. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε με τις μάσκες ματιών/ κουκούλες , φίμωτρα/ mouthgag και διέγερση θηλών για παράδειγμα.

Παιχνίδια επαφής
Χτύπημα σε κάποιο σημείο του σώματος με τρόπο που μόνο αμοιβαία απόλαυση μπορεί να προσφέρει. Τα μαστίγια όπως Paddles, Crops, Whips και τα λοιπά εμπίπτουν συνήθως σε αυτήν την κατηγορία.

Hardcore
Εξελιγμένα παιχνίδια με πιο σύνθετο εξοπλισμό όπως σχοινιά, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές ή πιο εξειδικευμένα όπως Sex Machines.

Στην αρχή, όσο μαθαίνετε τα όρια σας και τι σας ικανοποιεί μπορεί να θέλετε να παραμείνετε σε ελαφριά παιχνίδια, αλλά δεν υπάρχει κανένας κανόνας εφόσον τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας νιώθετε άνετα!

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο καθένας εξερευνά το BDSM με τον δικό του ρυθμό και αυτό που βρίσκει ευχάριστο σίγουρα θα διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Σας έχουμε παραθέσει μερικούς δημοφιλείς τύπους BDSM παιχνιδιών όπως και συναρπαστικούς τρόπους πειραματισμού με τη δουλεία για παιχνίδι σε επίπεδο αρχαρίων. Ετοιμαστείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας με αυτόν τον οδηγό BDSM για αρχάριους...

Χειροπέδες και περιορισμοί
Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται τη δουλεία, οι χειροπέδες και οι περιορισμοί είναι συνήθως τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στο μυαλό. Το παιχνίδι περιορισμού είναι μια καλή εισαγωγή στη δουλεία, καθώς μπορείτε να ξεκινήσετε απλά και να προχωρήσετε σε πιο σύνθετες τεχνικές περιορισμού καθώς προχωράτε.

destres-xeiropedes

Οι χειροπέδες είναι η πιο δημοφιλής μορφή συγκράτησης του καρπού. Χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για τη στερέωση των χεριών πίσω από την πλάτη του , αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη στερέωση των καρπών γύρω από ένα αντικείμενο, ή για να εμποδίσουν τον χρήστη να μετακινηθεί από τη θέση στην οποία είναι τοποθετημένος.

Bondage Rope & Tape
Το σκοινί Bondage είναι οποιοδήποτε μήκος σχοινιού πωλείται με ρητή πρόθεση να χρησιμοποιηθεί ώστε να δέσει ένα άτομο. Ομοίως, η ταινία bondage είναι μια μορφή ταινίας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χρησιμοποιείται σε ένα άτομο για να το δέσει. Συνήθως προσφέρουν μια ασφαλή για το δέρμα εναλλακτική λύση σε σχέση με άλλες ταινίες, διότι κολλάει μόνο πάνω στην ταινία και όχι στο σώμα.

tainiestainies-desimata

Τα σκοινιά είναι ειδικά σχεδιασμένα για ανθρώπους και δεν πρέπει να αντικαθίσταται με σχοινιά που βρίσκονται σε καταστήματα DIY ή παρόμοια, διότι είναι  αρκετά πιο σκληρά κατά την επαφή με το δέρμα και πολύ άκαμπτα ώστε να επιτρέπουν περίπλοκους κόμπους.

Κολάρο & Λουρί
Όταν χρησιμοποιούνται μαζί, ένα κολάρο και το λουρί του σχηματίζουν μια "συσκευή" δέσμευσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του χρήστη μετακινώντας τον κρατώντας το λουρί. Το κολάρο όταν φοριέται μόνο του είναι συχνά σύμβολο ιδιοκτησίας αλλά μπορεί επίσης να διορθώσει τη στάση του σώματος ή να φορεθεί για διακοσμητικούς σκοπούς.

Κολάρο λαιμού με λουρί για BDSMΚολάρο για BDSM

Κιτ BDSM

Συχνά μπορείτε να βρείτε συλλογές, SET BDSM, λύσεις ALL-in-ONE για σενάρια δουλείας. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε πολλά διαφορετικά πράγματα. Αυτά τα κιτ προσφέρουν μια ποικίλη εισαγωγή στη δουλεία..

Μερικά άλλα κιτ περιλαμβάνουν φίμωτρα, ticklers, κολάρο με λουρί, σχοινιά, κολλητική ταινία, μαστίγια κτλ.

Τα κιτ είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να δημιουργήσετε μία αρχική συλλογή. Αυτά αλλά και τα σετ ακινητοποίησης κρεβατιού προσφέρουν ατελείωτη διασκέδαση ώστε να μην σας λείψουν ποτέ οι ιδέες...