Πούδρες συντήρησης

Πούδρες συντήρησης

Χρειάζεται να κάνουμε κάποιο είδος συντήρησης στα ερωτικά παιχνίδια;

Εκτός από μι καλή υγιεινή η οποία έχει να κάνει με τον καθαρισμό και την φύλαξη των ερωτικών παιχνιδιών, θα πρέπει να δώσουμε και ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή συντήρηση του υλικού κατασκευής.

Τα υλικά κατασκευής των ερωτικών παιχνιδιών συνεχώς εξελίσσονται προκειμένου να προσφέρουν μια ακόμα πιο ρεαλιστική και ποιοτική αίσθηση. Για να μπορέσει να επιτευχθεί αυτό χρησιμοποιούνται διάφορες μίξης υλικών που τα κάνει πιο ευαίσθητα και πιο ευπαθή αν δεν συντηρηθούν σωστά και πάντα βάση των οδηγιών του κατασκευαστή.

Υπάρχουν διάφορα συμπληρώματα συντήρησης σε μορφή πούδρας τα οποία χρησιμοποιούνται μετά τον καθαρισμό ενός παιχνιδιού, το καλό στέγνωμα τους με φυσικό αέρα και πριν την φύλαξη τους προκειμένου να προστατευθούν από τις αυξομειώσεις των θερμοκρασιών του περιβάλλοντος.

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην υγιεινή των ερωτικών παιχνιδιών είναι και η σωστή συντήρηση του υλικού κατασκευής τους.  

περισσότερα...λιγότερα...

Φίλτρα Εκκαθάριση όλων

Φιλτράρισμα κατά

Εύρος τιμής (€)

  • 9,00 € - 10,00 €

-

Blog Categories

Blog Categories

1 προϊόν

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-1 από σύνολο 1

Ενεργά φίλτρα

Renewing Powder - Fleshlight

Τιμή 9,90  €

Renewing Powder - Fleshlight

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αληθινή αίσθηση που προσφέρει το πατενταρισμένο Fleshlight Super Skin υλικό. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα χρήσης το Fleshlight ίσως αρχίσει να χάνει την μαλακή υφή του οπότε χρησιμοποιώντας αυτή την πούδρα θα είναι πάντα απαλό όπως την πρώτη φορά!!