ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ

Ψάχνετε για ένα σεξουαλικό παιχνίδι που μπορεί να προσφέρει μια ρεαλιστική και ικανοποιητική εμπειρία; Τότε τα ρεαλιστικά ομοιώματα πέους είναι αυτό που ζητάτε. Αυτά τα ερωτικά παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί για να μιμούνται την εμφάνιση και την αίσθηση ενός ρεαλιστικού πέους και μπορούν να αποτελέσουν έναν εξαιρετικό τρόπο για να ενισχύσετε τη σεξουαλική σας ευχαρίστηση και να εξερευνήσετε περαιτέρω τις φαντασιώσεις σας.

Όταν αγοράζετε ρεαλιστικά ομοιώματα πέους, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου. Πρώτον, εξετάστε το υλικό. Τα περισσότερα είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη, η οποία είναι ένα ασφαλές για το σώμα υλικό, ανθεκτικό, μαλακό και εύκαμπτο. Άλλα υλικά που πρέπει να λάβετε υπόψιν είναι το καουτσούκ, το PVC, ακόμη και το γυαλί ή το μέταλλο.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι το μέγεθος. Τα ομοιώματα πέους διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, από μικρά και φιλικά προς τους αρχάριους έως μεγάλα και ικανοποιητικά. Σκεφτείτε με τι αισθάνεστε άνετα και τι είδους εμπειρία θέλετε να βιώσετε.

Φυσικά, η πιο σημαντική πτυχή ενός ρεαλιστικού ομοιώματος πέους είναι η αίσθηση που προσφέρει. Αναζητήστε ομοιώματα τα οποία να έχουν μια ρεαλιστική βάλανο κι ανάγλυφες φλέβες στον κορμό τους ώστε να σας προσφέρουν ακόμα πιο ρεαλιστική αίσθηση. Τα περισσότερα διαθέτουν βεντούζα στη βάση τους, η οποία μπορεί να κολλήσει σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια και να διευκολύνει τη χρήση σε διάφορες στάσεις. Επίσης μπορεί να εφαρμοστεί και σε κάποια ζώνη strapon.

Όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τον ρεαλιστικό σας ομοίωμα, μη φοβάστε να πειραματιστείτε. Δοκιμάστε διαφορετικές στάσεις και μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε άφθονο από κάποιο ερωτικό λιπαντικό για να βελτιώσετε την εμπειρία. Και αν θέλετε να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, σκεφτείτε να το συνδυάσετε με κάποιο άλλο σεξουαλικό παιχνίδι για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

περισσότερα...λιγότερα...

Φίλτρα Εκκαθάριση όλων

Φιλτράρισμα κατά

Εύρος τιμής (€)

 • 9,00 € - 146,00 €

-

Μήκος (cm):

 • 9cm - 35cm

Διάμετρος (cm):

 • 2cm - 7cm

Υλικό:

Χρώμα:

Blog Categories

Blog Categories

153 προϊόντα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 153

Ενεργά φίλτρα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 153

FAQs

 • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ XXL;

  Ναι, πολλές εταιρίες κατασκευάζουν ρεαλιστικά ομοιώματα σε μεγαλύτερα μεγέθη για όσους προτιμούν μια πιο ξεχωριστή κι ιδιαίτερη εμπειρία στο ερωτικό παιχνίδι.
  Αναζητήστε παιχνίδια με την ένδειξη "XXL" για να βρείτε επιλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του παιχνιδιού.
  Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερωθεί για τις συνολικές διαστάσεις του παιχνιδιού, καθώς και το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του, έτσι ώστε να βρείτε το καλύτερο ταίρι για τις ερωτικές σας προτιμήσεις.

 • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΠΕΟΥΣ;

  Τα ρεαλιστικά ομοιώματα πέους είναι ένα σεξουαλικό παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί να έχει την όψη και την υφή ενός πραγματικού πέους. Για να χρησιμοποιήσετε έναν ρεαλιστικό δονητή, εφαρμόστε ένα λιπαντικό με βάση το νερό πάνω στο παιχνίδι και τοποθετήστε το κολπικά ή  πρωκτικά, ανάλογα με τον τύπο του παιχνιδιού που επιθυμείτε.
  Πειραματιστείτε με το μέγεθος ή το σχήμα μέχρι να βρείτε αυτό που θα σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση.

 • ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΠΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ;

  Τα ρεαλιστικά ομοιώματα πέους κατασκευάζονται από διάφορα υλικά, όπως σιλικόνη, TPE ή PVC. Η σιλικόνη θεωρείται συνήθως το καλύτερο υλικό επειδή είναι υποαλλεργικό, φιλικό προς το δέρμα, μη πορώδες και πιάνει γρήγορα την θερμοκρασία του σώματος. 
  Φροντίστε να αποφεύγετε ερωτικά παιχνίδια τα οποία κατασκευάζονται από πορώδη υλικά καθώς αυτά μπορεί να φιλοξενήσουν βακτήρια και είναι επίσης δύσκολο να καθαριστούν.

 • ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΟΙΩΜΑΤΟΣ;

  Όταν χρησιμοποιείτε ένα ρεαλιστικό ομοίωμα πέους, υπάρχουν μερικά κοινά λάθη που πρέπει να αποφεύγονται για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία. Ένα λάθος είναι η χρήση ενός παιχνιδιού που είναι πολύ μεγάλο κι άβολο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει πόνο ή δυσφορία κατά τη χρήση. Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε με ένα μικρότερο παιχνίδι και να προχωρήσετε σταδιακά σε μεγαλύτερα μεγέθη.

  Ένα άλλο λάθος είναι η χρήση του παιχνιδιού χωρίς αρκετό λιπαντικό, το οποίο μπορεί να προκαλέσει δυσφορία, ερεθισμό ή ακόμη και τραυματισμό. Χρησιμοποιείτε πάντα ένα λιπαντικό με βάση το νερό για να εξασφαλίσετε μια ομαλή και άνετη εμπειρία, και επαναλάβετε την εφαρμογή ανάλογα με τις ανάγκες.

  Το να μοιράζεστε το παιχνίδι σας με άλλους χωρίς τον κατάλληλο καθαρισμό και αποστείρωση είναι επίσης ένα συνηθισμένο λάθος. Τα σεξουαλικά παιχνίδια μπορεί να φιλοξενήσουν βακτήρια και άλλα μικρόβια, γι' αυτό είναι σημαντικό να πλένετε καλά το παιχνίδι σας με ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι ή ένα εξειδικευμένο καθαριστικό παιχνιδιών πριν και μετά από κάθε χρήση. Αποφύγετε να μοιράζεστε το παιχνίδι σας με άλλους, εκτός αν έχει αποστειρωθεί σωστά.

  Αποφεύγοντας αυτά τα κοινά λάθη, μπορείτε να απολαύσετε μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία με τον ρεαλιστικό σας δονητή.