Ολοκληρωμένος οδηγός για τον τρόπο επιλογής, χρήσης και ασφάλειας αντλίας μεγέθυνσης πέους. Διαβάστε τώρα!

περισσότερα...λιγότερα...

Ολοκληρωμένος οδηγός για τον τρόπο επιλογής, χρήσης και ασφάλειας αντλίας μεγέθυνσης πέους. Διαβάστε τώρα!

επιμήκυνση πέους

Επιμήκυνση πέους:

 

Το θέμα της μεγέθυνσης του πέους απασχολεί πολλούς άνδρες, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρει κανείς από πού να ξεκινήσει όταν καλείται να επιλέξει μια μέθοδο ή μια τεχνική που να είναι ασφαλής και αποτελεσματική. Θα αναλύσουμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές ως προς την μεγέθυνση του πέους, μαζί με κάποιες συμβουλές για το πώς να επιλέξετε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη συσκευή για τις απαιτήσεις σας.
 

Οι συσκευές οι οποίες χρησιμοποιούνται για την επιμήκυνση του πέους, λειτουργούν ασκώντας σταδιακά μια μέτρια και συνεχόμενη έλξη στο πέος. Είναι από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες μη χειρουργικές μεθόδους επιμήκυνσης πέους και έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές στην αύξηση τόσο του μήκους όσο και του πάχους.
 

Πριν προβείτε όμως σε οποιαδήποτε αγορά, είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψιν τις πτυχές όπως, την άνεση, τον τρόπο χρήσης και την αποτελεσματικότητα κατά την επιλογή ενός μεγεθυντή πέους.
 

Κατά την χρήση, θα πρέπει να αυξάνετε την ένταση της έλξης σταδιακά με την πάροδο του χρόνου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από πιθανές βλάβες ή τραυματισμούς και να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εννοείται ότι θα πρέπει να γίνει η χρήση της συσκευής για αρκετούς μήνες προκειμένου να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα.

 

Αντλίες μεγέθυνσης πέους:

Οι αντλίες μεγέθυνσης πέους χρησιμοποιούν βασικά την αναρρόφηση για να αυξήσουν τη ροή του αίματος στο πέος, μεγεθύνοντάς το προσωρινά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη αύξηση του μήκους και του πάχους του πέους καθώς και για τη στυτική δυσλειτουργία.
 

Για να λειτουργήσει μια αντλία πέους με ασφάλεια, θα πρέπει να αποτελείται από υλικά υψηλής ποιότητας και να συνοδεύεται από σαφείς οδηγίες. Η έναρξη με μέτρια πίεση και η σταδιακή αύξησή της με την πάροδο του χρόνου είναι ζωτικής σημασίας, καθώς η εφαρμογή υπερβολικής πίεσης μπορεί να βλάψει τον χρήστη.

 

Μια αντλία πέους θα πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινός για σύντομο χρονικό διάστημα, όχι περισσότερο από 20 λεπτά κάθε φορά, για την αποφυγή πόνου ή βλάβης. Σταματήστε αμέσως τη χρήση μιας αντλίας πέους εάν αισθανθείτε πόνο ή δυσφορία κατά τη χρήση της.

 

Συμπληρώματα μεγέθυνσης πέους

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από συμπληρώματα επιμήκυνσης πέους στο εμπόριο και σε διάφορες μορφές, όπως τζελ, κρέμες, χάπια, σπρέι, που βοηθάνε στην διαδικασία μεγέθυνσης του πέους. Πιο συγκεκριμένα, τα συμπληρώματα αυτά προετοιμάζουν το πέος ώστε με την ταυτόχρονη χρήση μιας αντλίας να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Αναζητήστε ένα συμπλήρωμα ή μια κρέμα που να έχει υψηλής ποιότητας, φυσικά συστατικά τα οποία να είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Είναι πολύ σημαντικό να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες του κατασκευαστή και να μην υπερβαίνετε ποτέ τη συνιστάμενη δοσολογία.

 

Συμβουλές ως προς την ασφάλεια χρήσης συσκευών επιμήκυνσης πέους:
 

Ανεξάρτητα από την τεχνική μεγέθυνσης πέους που θα ακολουθήσετε, είναι απαραίτητο να θέσετε την ασφάλεια σε προτεραιότητα και να λάβετε προφυλάξεις για να αποφύγετε πιθανόν βλάβες ή τραυματισμούς. Αυτές είναι μερικές γενικές συστάσεις για την ασφάλεια που πρέπει να θυμάστε:
 

-       Επιλέγετε πάντα εξοπλισμό ή προϊόντα που υποστηρίζονται από αξιόπιστες επιστημονικές έρευνες και είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά.

-       Για να αποφύγετε βλάβες, ξεκινήστε αργά και αυξήστε την πίεση ή την ένταση σταδιακά με την πάροδο του χρόνου.

-       Για να εξασφαλίσετε τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη, πραγματοποιήστε καθημερινή εξάσκηση και για αρκετούς μήνες.

-       Κατά τη χρήση μιας συσκευής μεγέθυνσης, αν αισθανθείτε πόνο, δυσφορία ή τραυματισμό, σταματήστε αμέσως τη χρήση του και ζητήστε ιατρική βοήθεια, αν χρειαστεί.

-       Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα για την μεγέθυνση του πέους, επικοινωνήστε με έναν ειδικό προκειμένου να σας καθοδηγήσει ανάλογα.

-       Οι συσκευές έλξης, οι αντλίες και τα συμπληρώματα/κρέμες είναι μερικές από τις ασφαλείς και αποτελεσματικές τεχνικές για τη μεγέθυνση του πέους.

     Δώστε προτεραιότητα στην αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια κατά την επιλογή μιας συσκευής ή συμπληρώματος και βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε διεξοδικά όλες τις οδηγίες για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος σας και να αισθανθείτε πιο άνετα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με την κατάλληλη στρατηγική κατεύθυνση.

      

Διαβάστε επίσης