Ερωτικά λιπαντικά! Αλήθεια πως θα μπορούσαν να αλλάξουν την ερωτική σας ζωή;

περισσότερα...λιγότερα...

Ερωτικά λιπαντικά! Αλήθεια πως θα μπορούσαν να αλλάξουν την ερωτική σας ζωή;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. 
Όσοι χρησιμοποιούν λιπαντικά απολαμβάνουν πολύ περισσότερο το sex! Τόσο απλά!

Ola4U Sex Shop | ΛιπαντικάΤα λιπαντικά μειώνουν την ενοχλητική τριβή κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης, γεγονός που οδηγεί σε μία πολύ πιο ευχάριστη και άκρως διεγερτική εμπειρία! Με ή χωρίς ερωτικά παιχνίδια το σεξ γίνεται αισθητά πιο απολαυστικό με την χρήση λιπαντικών!

Τώρα αναφορικά με τον ανδρικό αυνανισμό ποιο είναι το πιο σπουδαίο πράγμα; Μα φυσικά να ασχοληθείτε με τον "εαυτό σας" άμεσα και να καταλήξετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Τώρα, αν δεν το έχετε δοκιμάσει ήδη, τότε προτείνουμε να βιαστείτε και να δοκιμάσετε να εντάξετε το λιπαντικό μέσα στην διαδικασία αυτή και θα καταλάβετε αμέσως τη διαφορά! Θα σας κάνει να θέλετε να παίξετε πολύ περισσότερη ώρα, απολαμβάνοντας πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση χωρίς να έχετε ενοχλήσεις ενώ θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας αληθινής συντρόφου!

Τώρα, κορίτσια η σειρά σας! Παίζοντας με ένα λιπαντικό όλα γίνονται πολύ πιο ευχάριστα! Έρευνες έχουν δείξει ότι περισσότερο από το 70% των γυναικών που χρησιμοποιούν λιπαντικό έχουν πολύ πιο ευχάριστες σεξουαλικές εμπειρίες και πολύ μεγαλύτερη διάθεση για επανάληψη!
Ακόμα και αν αισθάνεστε ότι κάνετε σπουδαία δουλειά και χωρίς τη βοήθεια λιπαντικού τότε σίγουρα χάνετε μια ξεχωριστή και πολύ ιδιαίτερη ευχαρίστηση χωρίς να το ξέρετε!

Σίγουρα θα σας έχουν κινήσει το ενδιαφέρον όλα αυτά που ακούγονται ότι προσφέρουν και να έχετε πάρει την απόφαση να τα δοκιμάσετε γιατί άλλωστε τι έχετε να χάσετε;

Στο Sex Shop Οla4u.gr διαθέτουμε μία μεγάλη συλλογή λιπαντικών μέσα από την οποία θα σας βοηθήσουμε να διαλέξετε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε περισσότερο και που σας αντιπροσωπεύει. Ο καλύτερος τρόπος να επιλέξετε είναι να γνωρίσετε ποιες κατηγορίες λιπαντικών υπάρχουν και ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους!
 

Λιπαντικά βάσης νερού

Ola4U Sex Shop | Λιπαντικά ΝερούΤα λιπαντικά με βάση το νερό είναι από τα πιο δημοφιλή λιπαντικά στην αγορά του σεξ. Υπάρχουν πάρα πολλά brands: Boy Butter, Swiss Navy, JO, MisterB, FistIT, Eros, AQUA, κλπ, όπως επίσης και μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και αρώματα που κάνουν ακόμα πιο ευχάριστο κι ενδιαφέρον το στοματικό σεξ!
Δεν έχουν υψηλό κόστος και είναι πολύ εύκολο να τα βρεις.

Τα λιπαντικά που έχουν βάση το νερό δεν λεκιάζουν και μπορούν με ασφάλεια να χρησιμοποιηθούν με όλα τα ερωτικά παιχνίδια ή προφυλακτικά χωρίς να τα καταστρέφουν!

Επειδή τα λιπαντικά της συγκεκριμένης κατηγορίας έχουν βάση το νερό, έχουν το μειονέκτημα ότι αφυδατώνονται/ στεγνώνουν πιο γρήγορα από τις υπόλοιπες κατηγορίες λιπαντικών και θα χρειαστεί να τα χρησιμοποιείτε πολύ πιο συχνά κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης αν και πλέον κυκλοφορούν νέες φόρμουλες με μεγάλης διάρκειας λίπανση.


Λιπαντικά βάσης σιλικόνης

Ola4U Sex Shop | Λιπαντικά ΣιλικόνηςΤα λιπαντικά με βάση την σιλικόνη μας προσφέρουν ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα. Έχουν πολύ καλύτερη λίπανση και ολισθηρότητα και με μεγάλη διάρκεια εφαρμογής σε σχέση με τα λιπαντικά βάσης νερού. Επίσης είναι αδιάβροχα κάτι το οποίο μας επιτρέπει να μας συνοδεύουν στο μπάνιο στο ντους ή την σάουνα.
 
Λόγω της υψηλής ποιότητας λίπανσης που προσφέρουν είναι ιδανικά για πρωκτική χρήση δημιουργώντας μια πολύ πιο ευχάριστη διάθεση μειώνοντας την τριβή για ακόμα περισσότερη ώρα απόλαυσης αλλά και τον πόνο. Χρησιμοποιήστε τις αγαπημένες σας πρωκτικές σφήνες ή δονητές και απολαύστε νέους ορίζοντες ικανοποίησης.

Τα λιπαντικά σιλικόνης συνήθως δεν είναι συμβατά με πολλά ερωτικά παιχνίδια και ειδικά με αυτά που το υλικό κατασκευής τους είναι επίσης από σιλικόνη ή από λατέξ διότι υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσης!
 

Λιπαντικά βάσης λαδιού

Ola4U Sex Shop | Λιπαντικά ΛαδιούΤα λιπαντικά που έχουν βάση το λάδι προσφέρουν πολύ υψηλή λίπανση και για πολύ μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες λιπαντικών και χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο στο πρωκτικό σεξ. 
Θέλουν ιδιαίτερη προσοχή διότι δεν είναι συμβατά με προφυλακτικά και ερωτικά παιχνίδια και υπάρχει κίνδυνος αν έρθουν σε επαφή να τα αλλοιώσουν. Επίσης χρειάζεται προσοχή διότι λεκιάζουν.

Υβριδικά λιπαντικά

Ola4U Sex Shop | Υβριδικά ΛιπαντικάΤα υβριδικά λιπαντικά έχουν ως βάση το νερό και την σιλικόνη με αποτέλεσμα να προσφέρουν τα προτερήματα και των 2 κατηγοριών, δηλαδή είναι πολύ πιο φιλικά προς το δέρμα ενώ επιμηκύνουν την διάρκεια λίπανσης χάρη στην σιλικόνη που περιέχουν. Έχουν θολό χρώμα λόγω της μίξης των δυο διαφορετικών υλικών και είναι συμβατά με τα περισσότερα ερωτικά παιχνίδια αλλά και με τα προφυλακτικά.

Πολλοί χρησιμοποιούν τα υβριδικά λιπαντικά διότι έχουν την όψη του σπέρματος.

 

Λιπαντικά πούδρας 

Ola4U Sex Shop | Λιπαντικά ΠούδραςΤα λιπαντικά πούδρας είναι σε σκόνη την οποία αναμειγνύουμε με νερό προκειμένου να δημιουργήσουμε μόνοι μας το λιπαντικό στην ποσότητα και την πυκνότητα που επιθυμούμε, όπως το πολύ διαδεδομένο J-Lube ιδανικό και για Fisting


Ανάλογα με την ποσότητα του νερού που θα προσθέσουμε ρυθμίζουμε στο πόσο παχύρευστο θέλουμε να είναι το λιπαντικό! Το πιο δυνατό σημείο των λιπαντικών πούδρας εκτός από τις μεγάλες ποσότητες που μπορούμε να φτιάξουμε είναι η εξαιρετική ολισθηρότητα που προσφέρουν!
Είναι απόλυτα συμβατά με όλα τα παιχνίδια και τα προφυλακτικά αφού ως βάση τους έχουν το νερό. 
 

Διαβάστε επίσης