Πως να επιλέξω το καλύτερο Sex Toy - Δονητή για τις ανάγκες μου!

περισσότερα...λιγότερα...

Πως να επιλέξω το καλύτερο Sex Toy - Δονητή για τις ανάγκες μου!

Δημιουργήσαμε ένα μοναδικό οδηγό που θα σας βοηθήσει στην αγορά του δονητή που πάντα επιθυμούσατε!

Ola4U Sex Shop | Guide 

Η αγορά ενός δονητή είναι φαινομενικά μία πολύ απλή υπόθεση. Μπορείτε απλώς να περιηγηθείτε στο online ή φυσικό μας κατάστημα Ola4U.gr και να επιλέξετε το πιο ελκυστικό sex toy. Τι θα γινόταν όμως αν σας λέγαμε ότι ένα ιδανικό ερωτικό παιχνίδι ανάλογα των προτιμήσεών σας θα μπορούσε να ενισχύσει την ένταση του οργασμού σας κατακόρυφα;

Αφιερώνοντας λοιπόν τον ελάχιστο χρόνο ώστε να βρείτε τον ιδανικό δονητή μπορεί να αυξήσει την ένταση της κορύφωσης και να σας προσφέρει τους πιο έντονους οργασμούς που θα μπορούσατε να έχετε φανταστεί! Θα προτιμούσατε όμως ένα bullet, έναν κλασικό δονητή ή ένα παιχνίδι για ζευγάρια ώστε να το χρησιμοποιήσετε με τον σύντροφό σας ή και κάτι άλλο; Εάν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε, τα καλά νέα είναι ότι έχουμε εμείς κάνει τη σκληρή δουλειά για εσάς!

1) Πως να επιλέξετε τον καλύτερο δονητή

2) Ποιοι είναι οι καλύτεροι δονητές κλειτορίδας - Mini/ Bullet Vibrators

3) Οι καλύτεροι δονητές σημείου G (G-spot)

4) Οι καλύτεροι δονητές Rabbit

5) Οι καλύτεροι δονητές για ζευγάρια (Couple Vibrators)

6) Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή

7) Γνωρίστε για τον σωστό καθαρισμό του δονητή σας

Με τη βοήθεια της ομάδας του Sex Shop Ola4U, σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τους καλύτερους δονητές, αξιολογώντας τους πάντα, από το κόστος, την ισχύ της δόνησης, το μέγεθος, το βάρος, τα προγράμματα και λοιπές πληροφορίες. Έτσι, είτε αγοράζετε το πρώτο σας ερωτικό βοήθημα είτε αναζητάτε κάτι λίγο διαφορετικό, το άρθρο αυτό θα σας βοηθήσει σημαντικά να επιλέξετε τον καλύτερο sex toy για εσάς!

Ola4U Sex Shop | Donhths-Nami-1 Ola4U Sex Shop | Donhths-Bess-2Ola4U Sex Shop | Donthes-Big-Boss-3

1) Πως να επιλέξετε τον καλύτερο δονητή

Οι δονητές διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία υλικών, σχημάτων, μεγεθών και χαρακτηριστικών. Ποιο λοιπόν, είναι το πλέον κατάλληλο παιχνίδι για εσάς; Ο καθένας είναι διαφορετικός και το να καταλάβετε τι σας απογειώνει είναι πραγματικά μέρος της διασκέδασης.

Εάν δεν είστε σίγουροι σχετικά με τις προτιμήσεις σας, αρχικά, για να μάθετε τη δική σας σεξουαλική απόκριση μπορείτε να αγγίξετε τον εαυτό σας χωρίς τη βοήθεια παιχνιδιών και να καταλάβετε τι είναι αυτό που θέλετε πιο έντονα!

Αφού καταλάβετε τι σας διεγείρει ή που θέλετε περισσότερη “βοήθεια”, μπορείτε να εστιάσετε στα ακόλουθα σημεία:
Σας αρέσει να έρχεστε σε οργασμό διεγείροντας την κλειτορίδα σας; Επιλέξτε ένα ερωτικό  παιχνίδι για κλειτοριδική διέγερση, όπως ένα bullet ή ένα wand massager.

Εάν η διείσδυση, σας φέρνει στο αποκορύφωμα, επιλέξτε ένα παιχνίδι σχεδιασμένο για κολπική διείσδυση, όπως έναν κλασικό δονητή ή έναν για G-Spot - σημείου G. Απολαμβάνετε την αίσθηση τόσο της κλειτορίδας όσο και της κολπικής διείσδυσης; Τότε μπορείτε να επιλέξετε έναν Rabbit! To “κουνέλι” έχει σχεδιαστεί για να διεγείρει τα πιο υπέροχα σημεία σας ταυτόχρονα!

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα sex toys με τον σύντροφό σας, ένα εξαιρετικό σημείο ώστε να ξεκινήσετε είναι τα δαχτυλίδια πέους. Είναι σχεδιασμένα για να φοριούνται κατά τη διάρκεια είτε της διείσδυσης είτε των προκαταρκτικών και μπορείτε να επιλέξτε ένα που έχει πρόσθετα που θυμίζουν αυτιά κουνελιού ώστε να πετυχαίνουν με απόλυτη ακρίβεια την κλειτορίδα για μέγιστη δύναμη οργασμού.

2) Οι καλύτεροι δονητές κλειτορίδας - Mini/ Bullet Vibrators

Εάν η διέγερση της κλειτορίδας - κλειτοριδικοί δονητές είναι το κομμάτι σας, όπως συμβαίνει και σε ένα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού τότε μπορείτε να δοκιμάσετε ένα κλειτοριδικό μικρό bullet. Μπορείτε να βρείτε μοναδικές επιλογές σε οποιοδήποτε σχήμα, χρώμα και μέγεθος! Από διακριτικούς δονητές δαχτύλου με πολύ γρήγορο και απαλό χτύπημα έως πολύ ισχυρή δόνηση! 

3) Δονητές σημείου G

Μερικές γυναίκες προτιμούν την αίσθηση της διείσδυσης από την κλειτοριδική διέγερση. Οι δονητές σημείου G (G-Spot) είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να διεγείρουν εσωτερικά - κολπικά και να εστιάζουν κατά βάση σε ένα σημείο του κόλπου που αυξάνει κατά πολύ τις αισθήσεις όταν η γυναίκα είναι ιδιαίτερα ερεθισμένη. Οπότε οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής διέγερσης ή δόνησης σίγουρα θα σας κάνει να αυξήσετε αισθητά την ένταση αλλά και την διάρκεια των οργασμών!

Ο κλασικός δονητής σημείου G διαθέτει μια κυρτή άκρη για να στοχεύει το g-spot - το όνομα που δόθηκε στην ερωτογενή ζώνη που βρίσκεται περίπου 3-6 cm εσωτερικά του κόλπου, στο πάνω μέρος! Άλλα διαθέτουν ραβδώσεις κατά μήκος, γεγονός που τους επιτρέπει να κάνουν μασάζ, ενώ μερικοί διαθέτουν ωοειδές σχήμα για να τονώσουν αυτή την περιοχή!

4) Οι καλύτεροι δονητές Rabbit

Οι δονητές τύπου κουνελιού (rabbit vibrators) χρησιμοποιούνται για διείσδυση παρόμοια με τους κλασικούς δονητές. Έρχονται όμως με έξτρα πρόσθετο για την διέγερση της κλειτορίδας που βρίσκεται κατά μήκος του άξονα (συχνά σε σχήμα αυτιών κουνελιού!). Αυτό βοηθάει ιδιαίτερα εκείνες που απολαμβάνουν την κολπική διείσδυση αλλά εξακολουθούν να χρειάζονται κλειτοριδική διέγερση για να φτάσουν στον οργασμό! Ένας εξαιρετικός συνδυασμός που σίγουρα θα σας κάνει να παραμιλάτε!

5) Δονητές ζευγαριών

Τα ερωτικά βοηθήματα δεν είναι μόνο για σόλο διέγερση! Η εισαγωγή ενός Couple Vibrator στην κρεβατοκάμαρα είναι η απόλυτη εμπειρία μεταξύ των συντρόφων. Οι δονητές ζευγαριού διατίθενται για κολπικής διέγερση, κλειτοριδική διέγερση ή και συνδυαστικά. Μπορεί να είναι κάτι διακριτικό που θα χρησιμοποιηθεί κλειτοριδικά ή για κολπική διείσδυση! Επίσης τελευταία μπορείτε να απολαύσετε τηλεχειριζόμενους μέσω εφαρμογής (APP-Controlled μέσω του κινητού σας) ή με ασύρματο χειριστήριο. Ιδανικό και για παιχνίδια εκτός σπιτιού που θα σας κάνει να αναμένετε τη στιγμή που θα βρεθείτε μόνοι ή για σχέσεις εξ αποστάσεως!

Πριν προχωρήσετε, μιλήστε μεταξύ σας και συνδυάστε τις φαντασιώσεις σας! Σίγουρα θα απολαύσετε και οι δύο αν επιλέξετε κάτι που μπορείτε να φοράτε κατά την διάρκεια της διείσδυσης όπως κάποιον δονητή σε σχήμα U (U-shaped). 

6) Χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή

Λάβετε υπόψη τα ακόλουθα χαρακτηριστικά πριν προχωρήσετε στην επιλογή σας!

Διαστάσεις

Βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με το μέγεθος – μπορεί να είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο από όσο φαίνεται στην φωτογραφία. Στο κατάστημά μας,  αναγράφονται αναλυτικά οι διαστάσεις κάθε προϊόντος βάσει περιγραφής κατασκευαστή. Παρόλα αυτά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και τηλεφωνικά στο 2106754958 ή μέσω Viber/WhatsAPP στο 6983880530 ώστε να σας βοηθήσουμε σχετικά με το προϊόν για το οποίο εκδηλώσατε ενδιαφέρον!

Υλικό

Οι περισσότεροι δονητές είναι κατασκευασμένοι από σιλικόνη υψηλής ποιότητας, ABS πλαστικό ή μαλακά και βελούδινα στην υφή υλικά. Η σιλικόνη ιατρικής κλάσης είναι η πιο διαδεδομένη επιλογή μιας και είναι υποαλλεργική, χωρίς ενοχλητική οσμή και με υπέροχη υφή! Υπάρχουν όμως αμέτρητες επιλογές με βασικές από αυτές τα άκρως ρεαλιστικά υλικά που θυμίζουν ένα πραγματικά αληθινό πέος, το γυαλί αλλά και το μέταλλο!

Ρυθμίσεις και ταχύτητες

Στα περισσότερα sex toys θα βρούμε ρυθμίσεις της έντασης ή τον προγραμμάτων καθώς και πληθώρα άλλων λειτουργιών όπως κλείδωμα μεταφοράς/ ταξιδιού, ενεργοποίηση όλων των λειτουργιών στο μέγιστο επίπεδο, κίνηση, περιστροφή, ώθηση και άλλα! 

Ισχύς μπαταρίας

Πλέον, τα περισσότερα ερωτικά παιχνίδια είναι επαναφορτιζόμενα μέσω καλωδίου USB, αλλά για λόγους οικονομίας ή αμεσότητας εξακολουθούν να υπάρχουν και με μπαταρίες, επομένως αξίζει να το ελέγξετε πριν προχωρήσετε στην επιλογή σας βάσει των δικών σας αναγκών. 

Τηλεχειριστήριο και δόνηση με δυνατότητα εφαρμογής (APP Controled) 

Ορισμένοι δονητές προσφέρουν διαφορετικούς τρόπους διεπαφής και ελέγχου. Μπορείτε να έχετε έλεγχο των λειτουργιών απευθείας πάνω από τον δονητή, ασύρματο ή ενσύρματο τηλεχειρισμό όπως επίσης και τον πολύ διαδεδομένο έλεγχο μέσω κινητού τηλεφώνου ιδανικό για χειρισμό από τον σύντροφό σας χωρίς να υπάρχει περιορισμός της απόστασης μιας και επιτυγχάνεται μέσω διαδικτύου!

Κλείδωμα ταξιδιού/ αποθήκευσης

Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε με τον αγαπημένο σας παιχνίδι ή να το αποθηκεύσετε σε σημείο που μπορεί να έρθει σε επαφή με κάποιο αντικείμενο και υπάρχει πιθανότητα ενεργοποίησης, αναζητήστε παιχνίδια με σύστημα κλειδώματος και θήκη μεταφοράς για να αποφύγετε τυχόν ενοχλητικές στιγμές και βουητά!

Επίπεδο θορύβου

Εάν ανησυχείτε για τον ένταση του ήχου, ψωνίστε για ήσυχους δονητές ή ελέγξτε την περιγραφή του προϊόντος για το επίπεδο ντεσιμπέλ ή επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε σχετικά. Οτιδήποτε λιγότερο από 50db θα είναι πολύ χαμηλού θορύβου.

Αν πάλι ψάχνετε κάτι εντελώς αθόρυβο μπορείτε να δείτε του δονητές κυμάτων πίεσης αέρος:

Ola4U Sex Shop | Donhes-Sila-4 Ola4U Sex Shop | Donhtes-Sona-5Ola4U Sex Shop | DonhtesAirPULSE 

7) Πώς να καθαρίσετε τα ερωτικά σας παιχνίδια

Είναι πολύ σημαντικό να διασφαλίσετε ότι τα Sex Toys σας είναι καθαρά! Αυτό θα σας βοηθήσει να απολαύσετε την ερωτική σας ζωή αλλά και θα βελτιώσει τη διάρκεια ζωής του μικρού σας φίλου ενώ περιμένει υπομονετικά την επόμενη φορά που θέλετε να το χρησιμοποιήσετε! 

Χρησιμοποιήστε τα ειδικά καθαριστικά ερωτικών παιχνιδιών που καθαρίζουν αποτελεσματικά την επιφάνεια του παιχνιδιού χωρίς να το καταστρέφουν! Τα περισσότερα παιχνίδια, αν όχι όλα, είναι πλέον αδιάβροχα κατά την επαφή με τρεχούμενο νερό οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα καθαρισμού!

Βεβαιωθείτε ότι το παιχνίδι σας είναι εντελώς στεγνό κατά την αποθήκευση. Αποφύγετε παράγωγα πετρελαίου όπως σακούλες και πλαστικά αλλά επιλέξτε οτιδήποτε μία υφασμάτινη θήκη μεταφοράς και αποθήκευσης ή γενικά κάποιο βαμβακερό υλικό ώστε να μην έχετε προβλήματα αλλοίωσης κατά την επαφή με το υλικό. Επίσης αποφύγετε μέρη με υψηλές θερμοκρασίες όπως σημεία που τα χτυπάει ο ήλιος ή το αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης