Προστατικό Μασάζ & Διέγερση Προστάτη. Πως θα ανακαλύψετε την απόλυτη κορύφωση;

περισσότερα...λιγότερα...

Προστατικό Μασάζ & Διέγερση Προστάτη. Πως θα ανακαλύψετε την απόλυτη κορύφωση;

Ο Απόλυτος οδηγός για το Μασάζ Προστάτη: Ανακαλύψετε το P-Spot σας και την προστατική διέγερση!

Το μασάζ προστάτη είναι ένα ανεξερεύνητο μέρος της σεξουαλικότητας για τους περισσότερους άνδρες. Η κοινωνία δεν είναι και το πιο υποστηρικτικό μέρος που μπορεί να συναντήσει κάποιος και το στίγμα που σχετίζεται με την ευχαρίστηση του προστάτη μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε λάθος! Ίσως σας δημιουργεί ενοχές και δεν σας αφήνει να εξερευνήσετε το συγκεκριμένο κομμάτι. Καμιά φορά περιορίζει και δεν επιτρέπει σε κάποιον να μάθει περισσότερα για τα Πρωκτικά Sex Toys ή στο να κατανοήσει πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα Προστατικό Massager (Prostate Massager) για τη διέγερση προστάτη χωρίς να ντρέπεται ή να φοβάται για την σεξουαλικότητά του.

Απεικόνιση Προστάτη | Ola4U Sex Shop

Το sex πρέπει να είναι διασκεδαστικό και όταν κάποιος προσπαθεί να σας αποτρέψει από το να δοκιμάσετε νέα πράγματα χωρίς να ενοχλείτε, απλά θυμηθείτε πως εκείνος χάνει όλη την διασκέδαση όντας φοβισμένος για την όποια δοκιμή!

Είτε έχετε χρησιμοποιήσει συσκευή μασάζ - δονητή προστάτη στο παρελθόν, είτε θέλετε να προσθέσετε ένα ιδιαίτερο Sex Toy αυτός ο οδηγός είναι το σημείο που κανείς δεν θα σας κρίνει! Απεναντίας θα σας βοηθήσουμε να απολαύσετε όπως ποτέ ξανά κάτι που ήταν απλά μία χειρωνακτική άσκηση στο παρελθόν ή είναι η πρώτη φορά και θέλετε να απολαύσετε εξαλείφοντας το προσωπικά ταμπού!

Η ομάδα του Sex Shop Ola4U έχει πολλές πληροφορίες που θέλει μοιραστεί μαζί σας σχετικά με αυτό το είδος παιχνιδιού και τις τεχνικές που σχετίζονται με το μασάζ προστάτη, αλλά προτού αρχίσουμε να ξεφυλλίζουμε το "εγχειρίδιο οδηγιών", ας δούμε τα προφανή! Τι είναι το μασάζ προστάτη;

Τι σημαίνει λοιπόν μασάζ ή διέγερση προστάτη;

Το προστατικό massage είναι ένας τρόπος για να επιτευχθεί οργασμός μέσω του προστάτη, ο οποίος διαφέρει αισθητά από τον οργασμό διέγερσης του πέους και μάλιστα σε αρκετά επίπεδα. Πρώτον και προφανέστατα, ο τρόπος και η θέση της διέγερσης είναι εντελώς διαφορετική. Υπάρχει πρωκτική διείσδυση, το πιο σημαντικό ωστόσο είναι, ότι ο οργασμός που προκαλείται μέσω του προστάτη είναι μια αρκετά πιο έντονη εμπειρία και εμπλέκει περισσότερους μύες στις τελικές συσπάσεις. Ο οργασμός του πέους συνήθως περιλαμβάνει τέσσερις έως οκτώ μύες, ενώ η διέγερση του προστάτη περιλαμβάνει δώδεκα.

Για να καταλάβει κάποιος, θα μπορούσε να γίνει η σύγκριση της προστατικής διέγερσης με τον οργασμό που προκύπτει από τη διέγερση του σημείου G στις γυναίκες, άλλο ένα αρκετά παραμελημένο θέμα στην ιατρική κοινότητα για πολλά χρόνια! Μερικοί ειδικοί αποκαλούν τον προστάτη το ανδρικό σημείο G ή αλλιώς σημείο P (P-Spot από το Prostate).

Oι οργασμοί του προστάτη μπορεί να είναι πιο ικανοποιητικοί από τους οργασμούς του πέους για τους περισσότερους ανθρώπους, τείνουν επίσης να χρειάζονται περισσότερο χρόνο και πρακτική για να επιτευχθούν. Έτσι λοιπόν απολαμβάνοντας λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό μας και το πρωκτικό παιχνίδι σίγουρα αυτό θα αποφέρει μία ανεπανάληπτη εμπειρία και διέγερση!

Επίσης, σύμφωνα με εκπαιδευτικούς σεξουαλικότητας, η διέγερση του προστάτη συνδέεται με το αίσθημα «σημείου χωρίς επιστροφή» δηλαδή λίγο πριν την εκσπερμάτωση. Ο προστάτης συστέλλεται κατά τη διάρκεια του οργασμού για να βοηθήσει στην ώθηση του σπερματικού υγρού έξω από το πέος. Η διέγερση του προστάτη μπορεί να δημιουργήσει αυτό το συναίσθημα άμεσα και σε συνέχεια, χωρίς μάλιστα να διεγείρει το πέος.

Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν δονητή προστάτη - προστατικό massager;

Τώρα λοιπόν που έχουμε συγκεντρώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά, τι είναι ο δονητής για το massage προστάτη; Λοιπόν, θεωρητικά οτιδήποτε προκαλεί πίεση ή διέγερση στον προστάτη σας μπορεί να είναι ένας προστατικός massager. Συμπεριλαμβανομένου ακόμα και του δακτύλου σας ή του/της συντρόφου.

Βέβαια, ένας προστατικός δονητής μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση του προστάτη πιο αποτελεσματικά από τα δάχτυλα. Το σχήμα αλλά και το μέγεθος έχουν δημιουργηθεί για τον σκοπό του μασάζ και της πίεσης στα σημεία κλειδιά! Η δόνηση διεγείρει τόσο τα επιφανειακά όσο και τα εσωτερικά σημεία. Οι δονητές προστάτη παρέχουν ισχυρή δόνηση όπως επίσης και κίνηση σε σχέση με ένα δάχτυλο ή ένα παιχνίδι χωρίς λειτουργίες-μοτέρ. Για άτομα που προτιμούν πιο έντονη διέγερση, ένας δονητής σίγουρα θα τους δώσει μία πρωτόγνωρη και πολύ ισχυρή κορύφωση!

Προστατικός Massager | Ola4U Sex Shop

Ωστόσο, οι "συσκευές" για το μασάζ προστάτη αναφέρονται συνήθως σε μια μεγάλη συλλογή παιχνιδιών ή ομοιωμάτων γενικότερα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να κάνουν μασάζ στον προστάτη σας και να προσφέρουν επιπλέον διέγερση στις σεξουαλικές σας δραστηριότητες.

Ένας προστατικός δονητής είναι διαφορετικός από μία κλασική πρωκτική σφήνα (butt plug), κομμάτι το οποίο είναι επίσης ευχάριστο ως σεξουαλική εμπειρία, αλλά χωρίς να αλληλεπιδρά με τον προστάτη.

Όπως και για κάθε sex toy που σχετίζεται με τη διείσδυση ενδέχεται να χρειαστείτε λίγο παραπάνω χρόνο, τουλάχιστον αρχικά... Αντί να προσπαθήσετε άμεσα να διεισδύσετε επιλέξτε να ξεκινήσετε απαλά και σταδιακά, χαλαρώνοντας έτσι τους μύες σας. Μόλις ολοκληρωθεί η διείσδυση, το επόμενο βήμα είναι να βρείτε το σωστό σημείο που νιώθετε ότι σας διεγείρει και σας αρέσει να πιέζεται. Ο αδένας του προστάτη είναι ένας σαρκώδης βολβός που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του τοιχώματος του πρωκτού, κάπως πίσω από την ουροδόχο κύστη. Η εύρεση αυτού του σημείου είναι ο στόχος.

Αυτά τα sex toys έχουν σχεδιαστεί για να διεγείρουν τον αδένα του προστάτη με διάφορους τρόπους. Μπορεί να έχουν απλά το κατάλληλο σχήμα ώστε να γίνεται η διείσδυση εύκολα και να πιέζουν τον προστάτη. Μπορεί να διαθέτουν λειτουργίες ισχυρής δόνησης ή μπορεί να έχουν λειτουργίες όπως κίνηση, περιστροφή ή απαλά αλλά γρήγορα χτυπήματα. Ένα λιπαντικό με βάση το νερό είναι απαραίτητο σε κάθε περίπτωση για την εύκολη διείσδυση αλλά και την κίνηση εσωτερικά!

Είναι ασφαλές η διέγερση προστάτη όπως επίσης και τα sex toys για αυτή τη χρήση;

Πριν από αρκετά χρόνια, οι επιστημονικές ανασκοπήσεις παρουσίαζαν μικρό αριθμό στοιχείων, προκατειλημμένων απόψεων και μικρού μεγέθους μελετών! Πλέον έχουν διαφοροποιηθεί πολύ οι καταστάσεις, έχοντας ανασηκώσει ουσιαστικά τους ώμους τους σχετικά με την αξία του μασάζ του προστάτη! Πέραν της εξαιρετικά ισχυρής διέγερσης, είναι βασικό κομμάτι στη θεραπεία πολλών καταστάσεων με σημαντικότερη τη χρόνια προστατίτιδα, μια φλεγμονή του προστάτη.

Άρα, πρέπει να δοκιμάσετε το μασάζ προστάτη; 

Aυτό είναι κάτι που εξαρτάται εξολοκλήρου από εσάς, γιατί εν μέρει θα είναι στο χέρι σας ☺ Αυτό για το οποίο μιλάμε εδώ είναι η προσωπική σας προτίμηση και το επίπεδο άνεσης με το σώμα σας στο συγκεκριμένο είδος διέγερσης. Η χρήση ενός προστατικού δονητή δεν είναι επικίνδυνη όταν γίνεται προσεκτικά και σε λογικά πλαίσια πάντα. Δίνοντας λοιπόν τον κατάλληλο χρόνο που θα επιτρέψει στο σώμα σας να να χαλαρώσει και να το απολαύσει, με την πάροδο του χρόνου, μπορεί ακόμη και να προσφέρει μερικές από τις πιο συναρπαστικές σεξουαλικές εμπειρίες της ζωής σας. 

Ενδιαφέρεστε για την περιοχή του πρωκτού σας; Ενθουσιάζεστε από την ιδέα του πιο έντονου οργασμού που είχατε ποτέ; Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι είτε έτυχε να γεννηθείτε αγόρια, είτε κορίτσια, ο πρωκτός διαθέτει ένα σωρό νευρικές απολήξεις που μετατρέπουν την εμπειρία της τριβής σε μία άκρως απολαυστική διέγερση. Έτσι λοιπόν οποιοσδήποτε θέλει να απολαύσει δεν έχει παρά να δοκιμάσει! Μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να νιώσετε αρνητικά για την περιέργεια σας ή μία καινούρια εμπειρία. Είναι δική σας απόφαση, δικό σας σώμα και δική σας ευχαρίστηση! Δεν είναι δουλειά κανενός άλλου. Έτσι λοιπόν το να φέρετε ένα τέτοιο ερωτικό βοήθημα στην κρεβατοκάμαρά σας είναι δική σας και μόνο επιλογή. Από εκεί και πέρα μπορείτε να το απολαύσετε μαζί με τον/την σύντροφό σας ανακαλύπτοντας νέα μονοπάτια και προσφέροντας τις καινούριες και πιο δυνατές σεξουαλικές εμπειρίας που αναζητούσατε εδώ και καιρό.

Προστατικός Massager 2 | Ola4U Sex Shop

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια τα οποία κάνουν μασάζ στον προστάτη, που κυμαίνονται από μικρές σφήνες με το ανάλογο σχήμα, προστατικούς δονητές έως και πιο έντονα παιχνίδια από ανοξείδωτο ατσάλι. Aνεξάρτητα από το προσωπικό σας στυλ και προτίμηση, υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε ή να πειραματιστείτε. Προτού επιλέξετε την καινούρια σας συσκευή για μασάζ προστάτη και ενώ πιθανότατα θα θέλετε να προχωρήσετε άμεσα σε διείσδυση σας ενθαρρύνουμε να ξεκινήσετε από κάτι πιο μικρό για αρχή. Έχετε κατά νου, αυτό είναι ένα μέρος του σώματός σας που θα προσφέρει δυνατή ευχαρίστηση. Είναι εκεί για τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ απόλαυση, απλά δώστε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας να εξερευνήσει!

Εκπλήξτε τον/την σύντροφό σας και χαρίστε ένα μοναδικό δώρο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί Solo ή από κοινού την ώρα των ερωτικών σας περιπτύξεων και πρόκειται να αλλάξει τον ορισμό της απόλυτης κορύφωσης στο μυαλό τους...

Εάν είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε λοιπόν τη διέγερση προστάτη με ένα προστατικό δονητή, περιηγηθείτε στις αμέτρητες επιλογές μας! Το σεξ σοπ Ola4U θα σας προσφέρει πολλούς τρόπους για να εμπλουτίσετε την συλλογή σας με ασφαλή και διασκεδαστικά προϊόντα.

 

 

Διάβασε περισσότερα άρθρα στo Blog του Ola4U!

Διαβάστε επίσης