Strapon Sex | Όλα Όσα Πρέπει Να Γνωρίζετε Για Τα Στραπον

περισσότερα...λιγότερα...

Strapon Sex | Όλα Όσα Πρέπει Να Γνωρίζετε Για Τα Στραπον

strapon sex, strap-on dildos

Το strapon sex είναι ένα είδος σεξουαλικής δραστηριότητας που έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια.

Αποτελείται από μια ρυθμιζόμενη ζώνη η οποία εφαρμόζει στην μέση και γύρω από τους μηρούς πάνω στην οποία εφαρμόζουμε κάποιο ομοίωμα/ dildo της αρεσκείας μας.
Αν και στην αρχή μπορεί να φαίνεται λίγο εκφοβιστικό, πολλά ζευγάρια βρίσκουν ότι το ερωτικό παιχνίδι με στραπόν μπορεί να αποτελέσει έναν διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο στο να εξερευνήσουν τα σεξουαλικά τους όρια και την αλλαγή ρόλων. Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα strapons, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων κατηγοριών, των υλικών, του καθαρισμού και της συντήρησης όπως και κάποιων πρόσθετων συμβουλών αναφορικά με τη χρήση τους.

Αρχικά, τι είναι το Strapon;
 

Το στραπόν λοιπόν είναι ένα αξεσουάρ κι ένα είδος σεξουαλικού παιχνιδιού το οποίο έχει σχεδιαστεί για αλλαγή ρόλων. Συνήθως το φοράει η γυναίκα προκειμένου να μπορέσει να διεισδύσει πρωκτικά/ κολπικά στον/ στην σύντροφό της.
Το παιχνίδι αποτελείται από δύο μέρη:
την ζώνη και το ομοίωμα. Η ζώνη ή αλλιώς harness φοριέται όπως ένα εσώρουχο και είναι σχεδιασμένο ώστε να κρατάει το ομοίωμα με ασφάλεια στη θέση του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το ομοίωμα συνήθως διαθέτει μια στρογγυλεμένη βάση τύπου βεντούζας το οποίο μέσω ενός ελαστικού ή μεταλλικού δαχτυλιδιού εφαρμόζει και στηρίζεται πάνω στο strap-on. Η ζώνη είναι συνήθως ρυθμιζόμενη έτσι ώστε να ταιριάζει σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιφέρειες μέσης ενώ συνήθως κατασκευάζεται από νάιλον υλικό.
Το ομοίωμα από την άλλη πλευρά έχει το
καθένα τα δικά του χαρακτηριστικά αναφορικά με το σχήμα ενώ το υλικό κατασκευής του μπορεί να είναι η σιλικόνη, το καουτσούκ, το γυαλί, το PVC και σπανίως λόγω βάρους και ιδιαιτερότητας το μέταλλο.

 

Ποιες είναι όμως οι κατηγορίες Strapon;

Υπάρχουν διάφοροι τύποι και κατηγορίες που θα συναντήσετε στην αγορά:
 

1. Harness/ ζώνη Strap-on: Αποτελείται μόνο από την ζώνη ενώ θα πρέπει να επιλέξετε το ομοίωμα το οποίο θέλετε να να εφαρμόσετε. Αυτός ο τύπος strapon επιτρέπει καλύτερη προσαρμογή και ευελιξία.
 

2. Strap-on Set: Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει τόσο την ζώνη όσο και το ομοίωμα, καθιστώντας το ένα πακέτο "όλα σε ένα" για όσους είναι νέοι στο παιχνίδι . Συνήθως το ομοίωμα είναι αποσπώμενο ώστε να μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο ή να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα.
 

3. Διπλό Strapon: Σε αυτή την περίπτωση έχουμε 2 άκρα επιτρέποντας και στους δύο συντρόφους να βιώσουν ταυτόχρονα την αίσθηση της διείσδυσης. Το ένα άκρο είναι για τον χρήστη και το άλλο άκρο είναι για τον/την σύντροφο.
 

4. Κούφιο strapon: Έχει σχεδιαστεί κατά κύριο λόγο για άνδρες και αποτελείται από ένα σκληρό κούφιο ρεαλιστικό ομοίωμα πέους μέσα στο οποίο φιλοξενείται το πέος προκειμένου να μπορέσουν να απολαύσουν την σεξουαλική πράξη με την σύντροφο τους.  Απευθύνεται κυρίως σε όσους αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και αδυνατούν να έχουν μια σκληρή στύση ή αν υπάρχει κάποια αναπηρία.

5. Vac-u-lock strapon: Αυτή η κατηγορία διαθέτει μια ζώνη η οποία έχει ειδικά σχεδιαστεί να χρησιμοποιείται από συγκεκριμένα ομοιώματα. Τα ομοιώματα αυτά έχουν μια τρύπα στη βάση τους προκειμένου να εφαρμόζουν πάνω σε ένα ειδικό έμβολο που διαθέτει η ζώνη, καθιστώντας εύκολη την προσθήκη ή την αφαίρεση του.

Ποια είναι τα υλικά κατασκευής;
 

Όσον αφορά το υλικό κατασκευής του ομοιώματος, υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες επιλογές, η καθεμία βέβαια με τις μοναδικές της ιδιότητες. Μερικά από τα πιο συνηθισμένα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των ομοιωμάτων είναι:
 

1. Σιλικόνη: Το οποίο αποτελεί το πιο δημοφιλές υλικό. Είναι ασφαλές για το σώμα, υποαλλεργικό, μη πορώδες και καθαρίζεται εύκολα. Έχει επίσης μια μαλακή και ρεαλιστική αίσθηση και πιάνει γρήγορα την θερμοκρασία του σώματος κάνοντας το ακόμα πιο φιλικό.
 

2. PVC: Υλικό επίσης ασφαλές για το σώμα και το οποίο συνήθως το συναντάμε σε διάφορες μίξεις πατενταρισμένων blends όπως «ULTRASKYN SILASKIN CYBERSKIN» προκειμένου να προσεγγίσουν ακόμα περισσότερο το την όψη και την αίσθηση ενός ρεαλιστικού πέους.
 

3. Καουτσούκ: Αυτό το υλικό χρησιμοποιείται συχνά σε πιο ρεαλιστικής όψης ομοιώματα, καθώς μπορεί να διαμορφωθεί σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Ωστόσο, το καουτσούκ είναι πορώδες, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή κατά την διαδικασία καθαρισμού του.
 

4. Γυαλί: Είναι μη πορώδεις, καθαρίζεται εύκολα και μπορεί να θερμανθεί ή να ψυχθεί για να απολαύσουμε ένα ξεχωριστό παιχνίδι θερμοκρασιών.
 

5. Ανοξείδοτο ατσάλι: Είναι μη πορώδεις και καθαρίζονται εύκολα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης για παιχνίδι θερμοκρασιών, ενώ λόγω του βάρους τους παρέχουν μια μοναδική και πιο ιδιαίτερη αίσθηση.

Μερικές συμβουλές συντήρησης και υγιεινής:
 

Η σωστή συντήρηση είναι απαραίτητη για να διασφαλίσετε ότι το αγαπημένο σας strapon θα παραμείνει σε καλή κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αλλά πάνω απ’ όλα ασφαλές ως προς την υγιεινή. Μερικές συμβουλές για τη σωστή συντήρηση του strap-on σας είναι:
 

- Να καθαρίζετε το ομοίωμα πριν και μετά από κάθε χρήση με ζεστό νερό και κάποιο ήπιο σαπούνι.
 

- Εάν το ομοίωμα είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη μπορείτε επίσης να το αποστειρώσετε τοποθετώντας το σε νερό που βράζει για λίγα λεπτά. Η σιλικόνη είναι υλικό που αντέχει σε θερμοκρασίες έως και 300° C
 

- Αποθηκεύστε το στραπόν σας σε δροσερό μέρος, ιδανικά σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.
 

Χρησιμοποιήστε κατά προτίμηση κάποιο λιπαντικό με βάση το νερό το οποίο είναι πιο φιλικό με τα ερωτικά παιχνίδια τα προφυλακτικά αλλά και για τυχόν επαφή τους με ρούχα. Επίσης καλό είναι να χρησιμοποιείτε κάποιο ειδικό καθαριστικό ερωτικών παιχνιδιών πριν και μετά την χρήση το οποίο είναι πιο φιλικό προς τα παιχνίδια.

Είστε λοιπόν έτοιμοι να ανακαλύψετε και να απολαύσετε νέες εμπειρίες στο σεξ;

Διαβάστε επίσης