Διαφορετική χρήση των sex toys

περισσότερα...λιγότερα...

Διαφορετική χρήση των sex toys

Παρακάτω σας παραθέτουμε τρόπους όπου έχουν χρησιμοποιηθεί sex toys από ευρηματικά μυαλά τελείως διαφορετικά από αυτό που προορίζονται...

1) Χρήση προεκτάσεων πέους για να μην "παλαντζάρει" ή κάνει γρατζουνιές σε ξύλινο δάπεδο το κάθισμα της επιλογής σας!

 

2) Πιάστε τις κουρτίνες με βελούδινες χειροπέδες ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ...

 

3) Χρησιμοποιείστε τις αγαπημένες σας πρωκτικές μπάλες ακόμα και για κόσμημα!

 

4) Χρησιμοποιείστε το αγαπημένο σας αυνανιστήρι για να κρατήσετε το αναψυκτικό/ μπύρα σας παγωμένο τους δύσκολους καλοκαιρινούς μήνες, αφού το έχετε αφήσει για λίγο στο ψυγείο/ κατάψυξη!

 

5) Ξεμείνατε από πρόχειρο φελλό ή πώμα για να κλείσετε το κρασί σας; Μία πρωκτική σφήνα μπορεί να σας δώσει τη λύση!

 

6) Αφού τελειώσει το κρασί μπορείτε να συνεχίσετε την ορθή χρήση μιας σφήνας. Ένα λιπαντικό σίγουρα θα σας βοηθήσει σε περίπτωση που η αποχέτευση είναι λίγο μικρότερης διαμέτρου από αυτή της σφήνας!

 

7) Ένας μεγενθυτής/ αντλία πέους γνωρίζατε ότι μπορεί ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ να ξεβουλώσει ένα νεροχύτη; Ρουφάει τα πάντα και το κάνει καλά!

 

8) Το παραπάνω ομοίωμα χεριού εκτός από ιδανικό για fisting είναι και το κατάλληλο μέρος για να φιλοξενήσει τα αγαπημένα σας κοσμήματα!

 

9) Βαρεθήκατε να χάνετε τα γυαλιά σας ή να ψάχνετε μέρος να τα ακουμπήσετε. Τα πιαστράκια θηλών μπορούν πολύ εύκολα να σας βοηθήσουν!

 

10) Το αγαπημένο σας ομοίωμα πέους με βεντούζα μπορεί να βοηθήσει σχεδόν οπουδήποτε!

 

11) Ακόμα και σαν στοπ πόρτας...

 

12) Βαρεθήκατε να ακουμπάτε τις πετσέτες αριστερά και δεξιά; Απλά σπρώξτε τη μία άκρη της πετσέτες μέσα στο ομοίωμα αιδοίου.....

Διαβάστε επίσης

  Ερωτικά λιπαντικά! Αλήθεια πως θα μπορούσαν να αλλάξουν την ερωτική σας ζωή;

  Όσοι χρησιμοποιούν λιπαντικά απολαμβάνουν πολύ περισσότερο το sex! Τόσο απλά! Τα λιπαντικά μειώνουν την ενοχλητική τριβή κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης, γεγονός που οδηγεί σε μία πολύ πιο ευχάριστη και άκρως διεγερτική εμπειρία! Με ή χωρίς ερωτικά παιχνίδια το σεξ γίνεται αισθητά πιο απολαυστικό με την χρήση λιπαντικών!

  Δονητής, μια... απολαυστική ιστορική αναδρομή

  Άραγε, ανακαλύφθηκε από την Κλεοπάτρα, περισσότερα από 2000 χρόνια πριν ή το 1800 από κάποιο γιατρό, στα πλαίσια της θεραπείας της υστερίας, επειδή κουράστηκε να φέρνει σε οργασμό γυναίκες με... άλλο τρόπο;

  7 συμβουλές για "κορυφαία" γυναικεία αυτοϊκανοποίηση

  Ανακαλύψτε το σημείο G σας Όταν έχετε διάθεση για σεξουαλικά παιχνίδια, αρχίστε την εξερεύνηση και δεν θα το μετανιώσετε! Το σημείο G Βρίσκεται στο επάνω τοίχωμα του κόλπου, σε βάθος περίπου 5 εκατοστών αν και η απόσταση ποικίλει από γυναίκα σε γυναίκα. Όταν είστε ερεθισμένη, το σημείο διογκώνεται και μπορεί να προκαλέσει πιο γρήγορο και έντονο οργασμό.

  Ασκήσεις και πληροφορίες για μεγέθυνση του πέους

  Περίπου το 75% των αντρών εύχονται να είχαν μεγαλύτερα πέη. Ίσως βέβαια δεν γνωρίζουν ότι το γυναικείο αιδοίο έχει προσαρμοστική ικανότητα και όπως διαβεβαιώνουν οι ειδικοί, το μέγεθος δεν μετράει πάντα. Αν παρόλα αυτά για να νιώθετε καλύτερα θέλετε να προσπαθήσετε να το βελτιώσετε, υπάρχουν τρόποι!