ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

Οι συσκευές αυνανισμού, είναι μια προσέγγιση της σόλο απόλαυσης και ικανοποίησης. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία συσκευών προκειμένου να καλύψουν κάθε προτίμηση και απαίτηση χάρη στη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει. Παρακάτω είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες συσκευών αυνανισμού:

Πρωκτικά αυνανιστήρια: Έχουν την αίσθηση του πρωκτού για να προσομοιώσουν την εμπειρία του πρωκτικού σεξ. Προσφέρουν μια γνήσια και έντονη εμπειρία χάρη στη σφιχτή τους είσοδο και την εσωτερική τραχύτητα των ραβδώσεων και των εξογκωμάτων. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους προτιμούν την πρωκτική διέγερση και θέλουν να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους σε ένα ασφαλές και ιδιωτικό περιβάλλον.

Κολπικά αυνανιστήρια: Για solo ή συντροφικό παιχνίδι, οι συσκευές κολπικού αυνανισμού προσφέρουν μεγάλη ευχαρίστηση και διέγερση. Διατίθενται σε διάφορα υλικά, μεγέθη και στυλ, με αίσθηση/ υφή που προσομοιάζουν στο κολπικό σεξ. Για ασφαλή χρήση, χρησιμοποιήστε αρκετό λιπαντικό και τηρήστε τις οδηγίες. Όλοι όσοι επιθυμούν να βελτιώσουν το μοναχικό παιχνίδι ή να εμπλουτίσουν τη σεξουαλική τους ζωή μπορούν να βρουν μια συσκευή χάρη στη μεγάλη ποικιλία των διαθέσιμων επιλογών.

Συσκευές υψηλής τεχνολογίας: Αυτά τα gadgets ενσωματώνουν τεχνολογία αιχμής για μια πιο εξατομικευμένη και ελκυστική εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της συνδεσιμότητας Bluetooth ή της διαχείρισης εφαρμογών.

Διακριτικές συσκευές αυνανισμού: Για μεγαλύτερη διακριτικότητα και ιδιωτικότητα, είναι διαμορφωμένες έτσι ώστε να μοιάζουν με κοινά αντικείμενα όπως ένας φακός ή ένα απλό δοχείο.

Για να αποφύγετε τον ερεθισμό ή τον πόνο κατά τη χρήση μιας συσκευής αυνανισμού, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε άφθονο λιπαντικό και τηρείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Για να αποφύγετε την ανάπτυξη βακτηρίων και άλλων μικροβίων, η συσκευή πρέπει να καθαρίζεται πλήρως μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ειδικό καθαριστικό σεξουαλικών παιχνιδιών. Μπορεί να απαιτείται η εφαρμογή ειδικού καθαριστικού ή η αντικατάσταση μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα χρήσης.

Εν κατακλείδι, η χρήση μιας συσκευής αυνανισμού μπορεί να αυξήσει το solo παιχνίδι και να αποτελέσει μια διασκεδαστική και ικανοποιητική μέθοδο για να εξερευνήσετε τη σεξουαλικότητά σας. Για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή και άνετη εμπειρία, είναι ζωτικής σημασίας η σωστή χρήση του εξοπλισμού και η καλή υγιεινή.

περισσότερα...λιγότερα...

Φίλτρα Εκκαθάριση όλων

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατασκευαστής

Εύρος τιμής (€)

 • 5,00 € - 2.000,00 €

-

Υλικό:

Χρώμα:

Τροφοδοσία:

Blog Categories

Blog Categories

157 προϊόντα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 157

Ενεργά φίλτρα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 157

FAQs

 • ΤΙ ΕΙΝΑΙ TA ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΡΙΑ;

  Οι συσκευές αυνανισμού ή κοινός αυνανιστήρια, είναι συσκευές ειδικά σχεδιασμένες για τη διέγερση του πέους. Διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα σχεδίων, σχημάτων και μεγεθών και χρησιμοποιούνται συνήθως για σόλο παιχνίδι ή με την σύντροφο. Τα αυνανιστήρια μπορεί να είναι κατασκευασμένοι από διάφορα υλικά, όπως σιλικόνη, TPE ή TPR, και μπορεί να διαθέτουν χαρακτηριστικά προηγμένης τεχνολογίας, όπως έλεγχο μέσω εφαρμογής ή συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth. Συχνά έχουν σχεδιαστεί για να μιμούνται την αίσθηση του κολπικού ή πρωκτικού σεξ και διαθέτουν ανάγλυφες επιφάνειες, εξογκώματα και άλλες υφές για ακόμα μεγαλύτερη διέγερση.

  Τα αυνανιστήρια είναι ένας δημοφιλής τρόπος για την ενίσχυση της σεξουαλικής απόλαυσης και την εξερεύνηση της σεξουαλικότητάς. Διατίθενται σε διάφορες κατηγορίες, όπως κολπικά, πρωκτικά, υψηλής τεχνολογίας και διακριτικά αυνανιστήρια. Όταν χρησιμοποιείτε έναν αυνανιστήρι, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε άφθονο λιπαντικό και να ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή για ασφαλή και άνετη χρήση. Με μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων επιλογών, υπάρχει μια συσκευή αυνανισμού για όλους όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την αυτοϊκανοποίηση τους ή να εμπλουτίσουν τη σεξουαλική τους ζωή.

 • ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;

  Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες σε αυνανιστήρια, κάθε μία από τις οποίες έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια μοναδική και έντονη σεξουαλική εμπειρία. Οι πιο συνηθισμένες κατηγορίες είναι:

  Τα πρωκτικά αυνανιστήρια: Αυτές οι συσκευές έχουν σχήμα πρωκτού και διαθέτουν ανάγλυφη επιφάνεια και άλλα χαρακτηριστικά για να μιμούνται την αίσθηση του πρωκτικού σεξ.

  Τα κολπικά αυνανιστήρια: Έχουν σχήμα κόλπου και διαθέτουν ανάγλυφη υφή και άλλα χαρακτηριστικά που μιμούνται την αίσθηση του κολπικού σεξ.

  Διακριτικές συσκευές: Αυτές οι συσκευές έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με καθημερινά αντικείμενα, όπως ένας φακός ή ένα κουτάκι μπύρας, για μεγαλύτερη διακριτικότητα και ιδιωτικότητα.

  Συσκευές υψηλής τεχνολογίας: Αυτές οι συσκευές ενσωματώνουν προηγμένη τεχνολογία, όπως συνδεσιμότητα Bluetooth ή έλεγχο μέσω εφαρμογής, για μια πιο προσαρμόσιμη και διαδραστική εμπειρία. Μπορεί να διαθέτουν πολλαπλές ρυθμίσεις και λειτουργίες για καλύτερη διέγερση.

  Όταν χρησιμοποιείτε ένα αυνανιστήρι, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε άφθονο λιπαντικό και να ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή για ασφαλή και άνετη χρήση. Μετά τη χρήση, η συσκευή πρέπει να καθαρίζεται σχολαστικά για να αποφευχθεί η συσσώρευση βακτηρίων και άλλων μικροβίων. Με μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων επιλογών, υπάρχει για όλους όσους επιθυμούν να βελτιώσουν το σόλο παιχνίδι τους ή να εμπλουτίσουν τη σεξουαλική τους ζωή.

 • ΤΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΡΙ ΜΟΥ;

  Όταν χρησιμοποιείτε κάποιο αυνανιστήρι, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε άφθονο λιπαντικό για να αποφύγετε την δυσφορία και τραυματισμούς. Δύο από τους πιο συνηθισμένους τύπους λιπαντικών για τη χρήση αυτή είναι τα λιπαντικά με βάση το νερό και τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη.
  Τα λιπαντικά με βάση το νερό είναι ασφαλή για χρήση με όλα τα υλικά και καθαρίζονται εύκολα. Διατίθενται επίσης σε διάφορες συνθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των θερμαντικών και των αρωματικών, για πρόσθετη αίσθηση. Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη είναι μεγαλύτερης διάρκειας και μπορούν να προσφέρουν μια πιο ομαλή και πιο ολισθηρή εμπειρία. Ωστόσο, δεν είναι ασφαλή για χρήση με όλα τα υλικά, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τις οδηγίες του κατασκευαστή πριν από τη χρήση.

  Εκτός από τα λιπαντικά, υπάρχουν επίσης κρέμες και λοσιόν αυνανισμού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την εμπειρία. Αυτές οι κρέμες και οι λοσιόν είναι συνήθως σχεδιασμένες για να παρέχουν πρόσθετες αισθήσεις, όπως ζέσταμα, ψύξη ή μυρμήγκιασμα, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σόλο παιχνίδι ή με σύντροφο. Μπορούν να παρασκευάζονται από διάφορα συστατικά, όπως μενθόλη, μέντα ή L-αργινίνη, και διατίθενται σε διάφορες φόρμουλες για να ταιριάζουν στις ατομικές προτιμήσεις. Όταν χρησιμοποιείτε μια κρέμα ή λοσιόν αυνανισμού, είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή και να δοκιμάζετε πάνω σε μια μικρή περιοχή του δέρματος για πιθανή ευαισθησία πριν από τη χρήση.