ΑΝΤΛΙΕΣ ΚΕΝΟΥ ΑΕΡΟΣ

ΑΝΤΛΙΕΣ ΚΕΝΟΥ ΑΕΡΟΣ

Οι αντλίες κενού αέρος χρησιμεύουν στο να αυξήσουμε το μέγεθος του πέους και να αποκτήσουμε μια πολύ πιο σκληρή στύση.

Με μια συχνή καθημερινή εκγύμναση θα έχουμε ως αποτέλεσμα ένα μεγαλύτερο πέος σε μήκος αλλά και διάμετρο και μια πολύ πιο δυνατή στύση, αφού ενισχύει την αιμάτωση και βοηθά τα αγγεία να διατηρούνται σε καλή κατάσταση.

Οι αντλίες κενού αέρος είναι οι πιο δημοφιλείς συσκευές στους μεγεθυντές πέους λόγω ευκολίας στην χρήση τους αλλά και γιατί είναι πιο οικονομικές!

περισσότερα...λιγότερα...

Φίλτρα Εκκαθάριση όλων

Φιλτράρισμα κατά

Εύρος τιμής (€)

 • 6,00 € - 270,00 €

-

Μήκος (cm):

 • 21cm - 23cm

Διάμετρος (cm):

 • 4cm - 6cm

Υλικό:

Χρώμα:

Τροφοδοσία:

Blog Categories

Blog Categories

36 προϊόντα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 36

Ενεργά φίλτρα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 36

FAQs

 • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΚΕΝΟΥ ΑΕΡΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗΣ ΠΕΟΥΣ;

  Οι αντλίες πέους κενού αέρος, είναι ένας τύπος συσκευής μεγέθυνσης πέους που χρησιμοποιεί πίεση κενού για να βοηθήσει στην επίτευξη του αποτελέσματος αλλά και στη διατήρηση της στύσης. Η συσκευή αποτελείται συνήθως από έναν κύλινδρο που εφαρμόζει πάνω στο πέος, μια χειροκίνητη ή ηλεκτρική αντλία και πολλές φορές ένα μανόμετρο. Κατά τη χρήση της συσκευής, τοποθετούμε τον κύλινδρο πάνω από το πέος και πρεσάροντας με την αντλία χειρός δημιουργούμε κενό αέρος στο εσωτερικό του κυλίνδρου, τραβώντας αίμα στους ιστούς του πέους και προκαλώντας στύση. Το μανόμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση και τη ρύθμιση της πίεσης ανάλογα με τις ανάγκες.

  Οι αντλίες πέους χρησιμοποιούνται συχνά για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας (ΣΔ), μιας κατάστασης κατά την οποία ένας άνδρας δεν μπορεί να επιτύχει ή να διατηρήσει μια στύση επαρκή για σεξουαλική δραστηριότητα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για άλλους λόγους, όπως η αύξηση του μεγέθους ή της σφριγηλότητας του πέους. Ενώ οι αντλίες πέους είναι γενικά ασφαλείς και μη επεμβατικές, ενέχουν κάποιες φορές ορισμένους κινδύνους, όπως μώλωπες, δυσφορία και την πιθανότητα υπερβολικής άντλησης, η οποία μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό του πέους.

  Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ οι αντλίες πέους μπορεί να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για την στυτική δυσλειτουργία, δεν αποτελούν όμως θεραπεία για την υποκείμενη κατάσταση. Μπορεί επίσης να μην είναι αποτελεσματικές για όλους και είναι πάντα καλύτερο να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε μια αντλία πέους. Με τη σωστή χρήση και τις προφυλάξεις, ωστόσο, πολλοί άνδρες έχουν διαπιστώσει ότι οι αντλίες πέους μπορούν να τους βοηθήσουν να επιτύχουν μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση.

 • ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΩΣΤΑ ΜΙΑ ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ ΑΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΠΕΟΥΣ;

  Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε μια αντλία κενού αέρος για την μεγέθυνση πέους, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πώς να τη χρησιμοποιείτε σωστά.
  Πριν από τη χρήση της αντλίας, είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε το πέος κάνοντας χρήση κάποιας ειδικής κρέμας μεγέθυνσης πέους ή λαμβάνοντας κάποιο φυτικό συμπλήρωμα. Υπάρχουν ειδικές κρέμες μεγέθυνσης πέους αλλά και φυσικά συμπληρώματα. Αυτό θα βοηθήσει στο να προετοιμάσει το πέος ως προς την πίεση που θα ασκηθεί κατά την αναρρόφηση από την αντλία. Θα βοηθήσει επίσης στην αποφυγή τραυματισμού ή δυσφορίας κατά τη χρήση.

  Για να χρησιμοποιήσετε την αντλία, ξεκινήστε διεισδύοντας το πέος το οποίο πρέπει να είναι σε χαλαρή κατάσταση μέσα στον κύλινδρο. Βεβαιωθείτε ότι κάνει καλή εφαρμογή γύρω από τη βάση του πέους ώστε να μην υπάρξει διαφυγή αέρα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την αντλία για να δημιουργήσετε κενό αφαιρώντας τον αέρα από τον κύλινδρο. Αυτό θα τραβήξει αίμα στους ιστούς του πέους, προκαλώντας μια άμεση στύση. Χρησιμοποιήστε την αντλία για 10-15 λεπτά, φροντίζοντας να μην υπερβείτε τα όριά σας ή να μην αισθανθείτε δυσφορία. Εάν αισθανθείτε δυσφορία, σταματήστε αμέσως τη χρήση.

  Η συνέπεια είναι το κλειδί όταν χρησιμοποιείτε μια αντλία μεγέθυνσης πέους κενού αέρος. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε την αντλία καθημερινά για 10-15 λεπτά. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό θα βοηθήσει στην αύξηση του μεγέθους και της σφριγηλότητας του πέους. Να θυμάστε να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή και να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε νέα συσκευή. Με τη σωστή χρήση και τις ανάλογες προφυλάξεις, η αντλία μεγέθυνσης πέους κενού αέρος μπορεί να είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να ενισχύσετε τη σεξουαλική σας απόδοση και την αυτοπεποίθησή σας.

 • ΠΟΣΑ ΕΙΔΗ ΑΝΤΛΙΕΣ ΚΕΝΟΥ ΑΕΡΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗΣ ΠΕΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ;

  Υπάρχουν διάφοροι τύποι αντλιών κενού πέους που διατίθενται στην αγορά, ο καθένας με τα δικά του χαρακτηριστικά και οφέλη. Ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους είναι η χειροκίνητη αντλία αέρος μεγέθυνσης πέους, η οποία λειτουργεί με το χέρι και δεν απαιτεί εξωτερική πηγή ενέργειας. Αυτές οι αντλίες είναι συνήθως η πιο προσιτή επιλογή και μπορούν να βρεθούν σε διάφορα στυλ και μεγέθη. Μια συμβουλή για τη χρήση μιας χειροκίνητης αντλίας πέους είναι να ξεκινήσετε αργά, αυξάνοντας σταδιακά την αναρρόφηση με την πάροδο του χρόνου προκειμένου να αποφύγετε πιθανή δυσφορία ή τραυματισμό.

  Ένας άλλος τύπος αντλίας κενού αέρος είναι η ηλεκτρική αντλία, η οποία μπορεί να λειτουργεί μέσω επαναφορτιζόμενης μπαταρίας ή μη. Αυτές οι αντλίες είναι συχνά πιο ισχυρές από τις χειροκίνητες αντλίες, επιτρέποντας ταχύτερα και πιο συνεπή αποτελέσματα. Οι ηλεκτρικές αντλίες μπορεί επίσης να είναι πιο εύχρηστες για όσους έχουν περιορισμένη δύναμη ή κάποιο κινητικό πρόβλημα στα χέρια. Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική αντλία, φροντίστε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή και να ξεκινάτε με μια χαμηλή ρύθμιση αναρρόφησης προκειμένου να αποφύγετε τραυματισμούς.

  Υπάρχουν επίσης συνδυαστικές αντλίες, οι οποίες περιλαμβάνουν τόσο χειροκίνητα όσο και ηλεκτρικά εξαρτήματα. Αυτές οι αντλίες προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα, επιτρέποντας την ευελιξία και την προσαρμογή της διαδικασίας δημιουργίας κενού αέρος. Ορισμένες συνδυαστικές αντλίες μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως δόνηση ή θερμότητα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση των αποτελεσμάτων. Όταν χρησιμοποιείτε μια συνδυαστική αντλία, φροντίστε να πειραματιστείτε με διαφορετικές ρυθμίσεις για να βρείτε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς και να δίνετε πάντα προτεραιότητα στην ασφάλεια και την άνεση.

 • ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ ΑΕΡΟΣ;

  Οι αντλίες κενού αέρος είναι μια δημοφιλής συσκευή ανδρικής βελτίωσης που χρησιμοποιείται για διάφορους λόγους. Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνδρες χρησιμοποιούν αντλίες κενού είναι για να αυξήσουν το μήκος και το πάχος του πέους τους. Η αναρρόφηση που δημιουργείται από την αντλία τραβάει αίμα στους ιστούς του πέους, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στο τέντωμα και την επέκταση των ιστών με την πάροδο του χρόνου. Με συνεπή χρήση, πολλοί άνδρες έχουν αναφέρει σημαντικά αποτελέσματα τόσο στο μήκος όσο και στην περίμετρο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με παράγοντες όπως η ηλικία, η υγεία και ο τρόπος ζωής.

  Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι άνδρες χρησιμοποιούν αντλίες κενού αέρος είναι για να επιτύχουν άμεση και ισχυρή στύση. Εάν ένας άνδρας δυσκολεύεται να επιτύχει ή να διατηρήσει μια δυνατή στύση, η αντλία κενού αέρος μπορεί να βοηθήσει να τραβήξει αίμα στο πέος, δημιουργώντας μια στύση που είναι συχνά ισχυρότερη και μεγαλύτερης διάρκειας από μια φυσική. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους άνδρες που αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία ή που δυσκολεύονται να επιτύχουν στύση μετά την εκσπερμάτιση. Όπως συμβαίνει με κάθε συσκευή ανδρικής βελτίωσης, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε την αντλία με ασφάλεια και να συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν έχετε υποκείμενες παθήσεις.

  Τέλος, η χρήση αντλίας κενού αέρος μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση των αιμοφόρων αγγείων του πέους σε καλή κατάσταση. Καθώς οι άνδρες μεγαλώνουν, τα αιμοφόρα αγγεία στο πέος μπορεί να αρχίσουν να συρρικνώνονται και να χάνουν την ελαστικότητά τους, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία και άλλα προβλήματα σεξουαλικής υγείας. Χρησιμοποιώντας τακτικά μια αντλία κενού, οι άνδρες μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της ροής του αίματος και στη διατήρηση της υγείας των αιμοφόρων αγγείων στο πέος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη σεξουαλική λειτουργία και συνολική σεξουαλική υγεία.